Ostanimo u kontaktu

HUMOR JE POPUT BUREKA, NAJBOLJI JE IZ BOSNE...

Večer bosanske Stand up komedije sa Markom Puljizom u Ćakula baru

Objavljeno prije

Marko Puljiz Stand Up Comedy

Ćakula bar sa ponosom vas poziva da dođete 16. siječnja u 21 sat na Večer bosanske stand up komedije sa Markom Puljizom. Ovaj Sarajlija zadnje četiri godine nasmijava cijelu regiju. Njegova komedija je ‘halal’ ili košer, nema psovke ili vrijeđanja i dokaz je da dobar humor može biti zdrav, bez vulgarnosti. Sve ozbiljne i neozbiljne životne situacije, od obitelji i škole, do veze i ženidbe i televizijskog programa provlači kroz neki svoj kut i dovodi do smijeha. Sa njim ćete saznati zašto treba ukinuti sapunice i kako zvuči mačka Al Pacina.

Najpoznatiji BiH stand up komičar dolazi u Metković u Ćakula Bar da donese duh bureka, ćevapa i baklave, duh a ne dah, taman toliko da na trenutak zaboravite na kamate!

Broj ljudi je ograničen te obvezna rezervacija stolova na broj 098 948 3622 ili  099 682 7974.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije