Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1

Oglašavanje

Metković NEWS, Neovisni info portal je plod individualnih sloboda koje su glavna okosnica jednog demokratskog društva. Dobronamjeran, kritičkog stava prema odgovornima i pokroviteljskog prema građanima, jedini je neovisni i objektivni multimedijalni izvor novosti na ovom području. Svojim čitateljima svakodnevno pruža velik broj vrijednih informacija iz gospodarstva, politike, sporta, kulture, zabave i svih drugih aktualnih tema i zanimljivosti vezanih za grad Metković i dolinu Neretve.

Svakodnevnim aktivnim radom smo se vrlo brzo svrstali u sami vrh metkovskog medijskog prostora zahvaljujući nepristranom i istinski objektivnom sadržaju visoke kvalitete i bez žutila.

Oglašavanjem na portalu Metković NEWS u vrlo kratkom roku ćete povećati posjećenost vaših web-stranica i prodaju proizvoda i usluga. Svakom klijentu pristupamo individualno i u skladu s njegovim potrebama.

NUDIMO VAM RAZNE MODELE OGLAŠAVANJA:

 • PR sponzorirani članci
  Članak dva dana stoji na naslovnici, nakon čega se prebacuje u vrh pripadajuće kategorije, gdje se također zadržava dva dana.
  Maksimalno tri objave u isto vrijeme mogu biti raspoređene na naslovnoj stranici.
 • Sve veličine i formati bannera
  Floating (klizni) banner može trajati naviše 5 sekundi i mora imati istaknut gumb za gašenje
  Prihvaćamo bannere slijedećih formata: JPEG, GIF, SWF.
 • Vođenje nagradnih igara i objave natječaja

Sve modele oglašavanja možete podešavati po potrebnom vremenskom periodu, a izradu bannera Vam nudimo po promotivnim cijenama.

Pogledajte dimenzije i mogućnosti oglašavanja.

ZATRAŽITE PONUDU

Malo nas je al’ nas ima!
Pred Vama je karta Svijeta – plavom bojom su označene države u kojima se prati portal Metković NEWS! Intezitet posjeta ide od 0, odnosno bijele boje ka tamno plavoj, kako je vidno na karti označena Hrvatska, tj. država sa najvećim brojem posjetitelja.

Mapa Svijeta, čitatelji portala Metkovic NEWs

Posjetitelji portala Metkovic NEWs projicirani na mapi Svijeta, u periodu od godinu dana.

ŠEST GODINA SA VAMA!

SPONZORI, Portal Metkovic NEWs

Hvala Vam na ukazanome povjerenju!

Pekarstvo Metkovka – Kolači
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px