Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

STAND UP COMEDY

Duška Mušić oduševila u Metkoviću

Objavljeno prije

Povodom Međunarodnoga dana žena u utorak je u Gradskome kulturnom središtu Metković nastupila stand-up komičarka i književnica iz Ploča, Duška Mušić.

Brojnu publiku nasmijala je svojom nastupom ‘Pozadina s pečatom’ u kojoj je ispričala koje su bile njezine želje za 60. rođendan te kako je većinu njih ostvarila.

– Na svoj 60. rođendan napisala sam deset želja koje bih do sedamdesete trebala ostvariti… Zacrtala ih i sanjala, većinu njih do sada ostvarila…Nedavno sam razmišljala smije li se promijeniti želja, precrtati stara i umjesto nje napisati neka nova, jača, snažnija… Naravno da smijem. Ja mogu sve što hoću, i hoću sve što srce poželi, – poručila je Mušić.

Kao glazbena pratnja nastupali su Nikola Batinović i Jasna Krilić.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

OBNOVA PARKETA I UGRADNJA OBLOGE

Završeni radovi na obnovi Gradske sportske dvorane

Završeni radovi na projektu obnove parketa te ugradnje obloge u Gradskoj sportskoj dvorani u Metkoviću

Objavljeno prije

Jučer je održana primopredaja radova projekta obnove parketa te ugradnje obloge u Gradskoj sportskoj dvorani u Metkoviću, sufinanciranoga od strane Ministarstva turizma i sporta RH. Primopredaji su nazočili načelnik Sektora za razvoj i natjecateljski sport u Ministarstvu turizma i sporta Darko Vučić, predstavnici izvođača i nadzora radova te Grada Metkovića.

Ukupan iznos investicije je 64.319,99 eura s PDV-om (484.618,98 kn), a od strane Ministarstva turizma i sporta RH Gradu Metkoviću odobreno je 41.197,16 eura (310.400,00 kn). Ostatak sredstava za realizaciju ovoga projekta Grad je osigurao iz vlastitoga Proračuna.

U sklopu radova obavljeno je temeljito brušenje parketa u tri faze, izvlačenje linija sportskih terena za rukomet, košarku i odbojku, nanošenje odgovarajućih slojeva laka te ugradnja antibakterijske i vatrootporne sigurnosne gumene obloge na zidove kojom se sprječava mogućnost ozljeda svih korisnika Gradske sportske dvorane.

– Riječ je o još jednom projektu ulaganja u sportsku infrastrukturu kojim želimo osigurati kvalitetnije uvjete za sportaše te potaknuti što veći broj djece i mladih na bavljenje sportom! – istaknuo je gradonačelnik Dalibor Milan.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije