Ostanimo u kontaktu

OŠ STJEPANA RADIĆA

Sportsko natjecanje Područnih škola Bijeli Vir i Mlinište

Objavljeno prije

U četvrtak, 6. lipnja održano je sportsko natjecanje Područnih škola Bijeli Vir i Mlinište.

Učenici su se natjecali u nekoliko disciplina: bacanje loptice u dalj, štafeti i nadasve omiljenoj igri graničara. Ovim projektom potiče se jačanje sportskog duha, poštivanje pravila igre, timski rad te samopoštovanje.

Na kraju natjecanja, načelnica općine Maja Vrnoga obradovala je djecu prikladnim nagradama, novim loptama i reketima.

Sasvim je sigurno kako će se ova lijepa suradnja nastaviti.

Izvor: OŠ Stjepana Radića

TEŽAK PORAZ ŽNK NERETVA

Bolja ekipa Donata pobijedila Neretvu u Metkoviću

Objavljeno prije

Autor

Nogometašice Neretve doživjele su težak poraz na svom terenu u utakmici doigravanja za ostanak s ekipom Donata iz Zadra, 1:6 (1:2).

Doista, bez obzira na sve okolnosti, nitko nije mogao očekivati da će metkovski prvoligaš doživjeti to što je doživio, ali to je sport, nekada se dobiva a nekada gubi.

Mogu se prihvatiti obrazloženja da u redovima našeg prvoligaša nije bilo nekoliko igračica ili zbog ozljeda ili zbog poslova. Stoga u klubu jedva čekaju postavljanje umjetne trave na pomoćnom igralištu čime će se značajno poboljšati uvjeti za rad.

Domaće su povele već 10.minuti pogotkom Marije Herceg koju je lijepo pronašla Mandić. No, Donat je ubrzo izjednačio rezultat, a zatim postigao i drugi gol za odlazak na odmor.

U nastavku, pomalo razbijena Neretva bez dovoljno snage i koncentracije, nije uspijevala postići gol, dok su gošće to učinile još četiri puta i upisale posve zasluženu pobjedu.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije