Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 1200×300
PIVAC 2 1200×300

STIŽU GOSTUJUĆI BODOVI

Rukometaši Metković Mehanike slavili na gostovanju kod Zameta

Objavljeno prije

Foto ilustracija / RK Metković Mehanika

Rukometaši Metković Mehanike u subotu su ostvarili svoje prve gostujuće bodove u Paket24 Premijer ligi, na gostovanju kod RK Zamet slavili su s rezultatom 30:33 (18:17).

U vrlo zahtjevnoj utakmici u našim redovima najučinkovitiji su bili Josip Čutura, Dario Raguž i Josip Bezer sa po 7 pogodaka. Po pet pogodaka su postigli Mario Pavlak i Mateo Rodin, a na listu strijelaca su se još upisali Hrvoje Batinović te vratar Željko Kozina koji je imao jedanaest obrana.

Čestitamo našim momcima.

OGLAS Zemljišta Jerkovac 740

NERETVANSKA LAĐA PONOVNO NA VOGALONGI

UL sveti Ilija Metković i ove godine sudjeluje na regati tradicijskih plovila u Veneciji

Objavljeno prije

Udruga lađara sveti Ilija Metković i ove godine sudjeluje na Vogalongi od 17. do 19. svibnja 2024. te tako četvrti put predstavlja neretvansku lađu na najpoznatijoj regati tradicijskih plovila u Veneciji.

– Ove je godine ULSIM u suradnji s Framom Metković, Goranom Matićem i Marijom Tomić Veraja odlučila uz promociju neretvanske lađe promovirati i kulturu kazališta zahvaljujući našim gimnazijalcima i framašima koji će u Veneciji na Campu San Polo izvesti svoju predstavu Pravilnik za brak čija je premijera bila u Metkoviću u prosincu 2023. godine. Ovom suradnjom nastojimo potaknuti očuvanje neretvanske baštine, lađe, i promovirati rad naših mladih framaša, učenika Gimnazije Metković, koji su svojim trudom i dobrovoljnim radom pridonijeli promociji kazališnog života našeg Grada.

Zahvaljujemo našim sponzorima te Ministarstvu vanjskih poslova i Hrvatskoj turističkoj zajednici koja je prepoznala naš rad i svojim donacijama omogućila nam odlazak u Veneciju, – rekao je predsjednik ULSIM, Dalibor Obradović.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Šambrole
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije