Ostanimo u kontaktu

SDP Metković

Želimo ukloniti bilo kakvu povezanost sa drugim strankama i listama

Objavljeno prije

sdp-1

Ovim putem obavještavamo članove i simpatizere SDP-a Metković kako bez obzira na potpisanu koaliciju na razini županije, gradske organizacije SDP i HNS na izbore u Gradu Metkoviću izlaze po već potpisanom koalicijskom sporazumu.

Najavljujemo skoro predstavljanje svojih kandidata za mjesto gradonačelnika i zamjenika gradonačelnika kao i koalicijske liste za gradsko vijeće te prezentiranje predizbornog programa. – stoji u priopćenju za javnost SDP-a Metković.

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

16 novih slučajeva zaraze koronavirusom zabilježeno je u posljednja 24 sata, 11 iz Metkovića

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je 16 novih slučajeva zaraze koronavirusom (devet utvrđeno brzim antigenskim testom).

Radi se o sedam osoba muškog spola i devet osoba ženskog spola; 11 iz Metkovića, dvije iz Ploča te po jedna osoba iz Kule Norinske, Slivnog i Smokvice.

U posljednja 24 sata obrađen je 331 uzorak, a od početka pandemije analizirano je ukupno 82 090 uzoraka.

Izliječene su dvije osobe iz Metkovića.

U OB Dubrovnik hospitalizirane su dvije osobe pozitivne na koronavirus.

U samoizolaciji je 237 osoba, a u posljednja 24 sata zabilježeno je pet kršenja mjere samoizolacije, sve na granici. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 834 slučajeva kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije