Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

POLITIKA

Ivan Đerek preuzeo GO SDP-a Metković

Objavljeno prije

U subotu 19. siječnja 2019. održana je izborna konvencija gradske organizacije SDP-a Metković na kojoj je za predsjednika organizacije izabran profesor Ivan Đerek.

Ivan Đerek se zahvalio na povjerenju koje su mu ukazali članovi organizacije te izrazio želju za dobrom i uspješnom suradnjom sa svim članovima u budećem razdoblju.

Dosadašnji predsjednik SDP-a Metković, Krešimir Kuran uz čestitke novoizabranom predsjedniku dao je izvješće o dosadašnjem radu te izrazio žaljenje što građani Metkovića nisu prepoznali ideje i program za koje se zalagao. Metković koji je gospodarski upropašten sada je pogođen i velikim demografskim egzodusom mladih te ukoliko ubrzo ne dođe do investicija koje će rezultirati  otvaranjem novih radnih mjesta možemo očekivati stagnaciju i nazadovanje u svim poljima.

Ivanu želim puno sreće u radu, a nadam se kako će građani Metkovića u budućnosti prepoznati ideje i smjer razvoja Grada Metkovića koji zastupa SDP Metković- rekao je Krešimir Kuran

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Siniša Tomić, tajnik GO SDP Metković

VLADA RH

Branko Bačić novi je ministar graditeljstva

Šime Erlić novi je ministar regionalnog razvoja i europskih fondova

Objavljeno prije

Predsjednik Vlade Andrej Plenković održao je konferenciju za medije na kojoj je izvjestio o promjenama kadrova, ministara u Vladi za koju je, kaže, dobio potporu koalicijskih partnera.

Ministri Ivan Paladin i ministrica Nataša Tramišak su razriješeni dužnosti. Za novog ministra graditeljstva Plenković je imenovao Branka Bačića za kojeg je kazao kako je čovjek s potrebnim iskustvom u čijem će fokusu biti obnova nakon potresa.

Novi ministar regionalnog razvoja i europskih fondova bit će dosadašnji državni tajnik u istom ministarstvu Šime Erlić.

Plenković je istaknuo kako nakon ostvarenja ulaska u šengenski prostor i euro područje, jedini problem i fokus Vlade jest pitanje obnove nakon potresa.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Novi ministri predstavit će se u Saboru gdje će se glasati o povjerenju novim ministrima.

Uz funkciju ministra Branko Bačić je imenovan i za novog potpredsjednika Vlade RH.

Podsjetimo, Bačić je funkciju ministra graditeljstva već obnašao 2011. godine, u Vladi Jadranke Kosor.

Čestitamo!

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije