Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

Primopredaja vlasti

Petrov i službeno gradonačelnik Metkovića

Objavljeno prije

primopredaja Jutros, 7. lipnja u 10:00 sati potpisivanjem zapisnika o primopredaji Stipo Gabrić Jambo je i službeno predao grad na upravljane novoizabranom gradonačelniku dr. Boži Petrovu. Nakon potpisivanja Gabrić se ukratko osvrnuo na stanje u gradu, između ostalog kazao je, kako je grad u jako teškoj financijskoj situaciji, te je novoizabranom gradonačelniku rekao da mu stoji na raspolaganju i ako mu bude potrebna njegova pomoć da ga pozove. Nakon što je potpisao zapisnik o primopredaji, novoizabrani gradonačelnik dr. Božo Petrov, kazao je kako stvarno stanje misli doznati tek nakon kompletne revizije gradske uprave. Iz neslužbeni izvora doznajemo kako je već odavno poznata agencija koja treba napraviti kompletnu reviziju gradskih financija.

Fotografija: Denis Jerković/CROPIX

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije