Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px
TASLAK 1200xXXX

MANI GOTOVAC

Promocija nadopunjenog bestselera “Fališ mi: u proljeću, u jeseni, u ljetu, u zimi”

Objavljeno prije

mani-gotovac-plakat

Povodm promocije nadopunjenog bestselera Mani Gotovac “Fališ mi: u proljeću, u jeseni, u ljetu, u zimi”,  iz Gradske knjižnice pozivaju:

“Čast nam je i zadovoljstvo pozvati Vas na druženje s Mani Gotovac u povodu novog nadopunjenog izdanja velikog hita Fališ mi: u proljeću, u jeseni, u ljetu, u zimi koje će se održati 25. rujna 2013. god. u 19.30 sati u Gradskoj knjižnici Metković”

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Sama Mani kaže da je željela napisati autobiografiju na drugačiji način od uobičajenog, a ovo, prošireno izdanje nastalo je na poticaj brojnih čitatelja, koji su je ohrabrili da otkrije još detalja, a među kojima se ističe osobito val mlađe publike koju je stekla pišući ovu dirljivu ljubavnu ispovijest.

GALA HOME 740px

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije