Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

GRADSKA KNJIŽNICA METKOVIĆ

U petak predavanja povodom ‘Dana medijske pismenosti’

Objavljeno prije

Dani medijske pismenosti, PLAKAT

S radošću Vas pozivamo na Dane medijske pismenosti u Gradskoj knjižnici Metković, u petak 20. travnja 2018. godine s početkom u 19 sati.

Medijska pismenost jedna je od ključnih vještina za život u 21. stoljeću, potrebna jednako i djeci i odraslima, da bi znali medije koristiti za svoje i opće dobro. Da bi što više djece dobilo priliku upoznati se s osnovama medijske pismenosti, Agencija za elektroničke medije i Ured UNICEF-a za Hrvatsku, pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i Ministarstva znanosti i obrazovanja, u suradnji s brojnim partnerima i medijskim kućama pokreću Dane medijske pismenosti.

Sveznalica 7400xXpx

Od 19. do 21. travnja 2018., ali i tijekom cijele druge polovice travnja pa i početkom svibnja u više od 30 gradova Hrvatske, u vrtićima, školama, na fakultetima, u kinima, knjižnicama i udrugama održavaju se brojne aktivnosti i događanja kojima je cilj educirati i informirati djecu, roditelje, odgojitelje i nastavnike o raznim aspektima medijske pismenosti.

U petak 20. travnja 2018. godine s početkom u 19 sati u Gradskoj knjižnici Metković predavanja će održati osnovnoškolske i srednjoškolske profesorice koje se bave područjem medijske pismenosti:

ROSANDA LOVRIĆ, prof. —„Mediji u obrazovanju“

IVANA ČARAPINA, prof. i dipl. bibl. — „Društvene mreže kao novi trend komuniciranja“

NIKOLINA VUGDELIJA, prof. — „Kako odgojiti kritičke korisnike medijskih sadržaja?“

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Sveznalica 7400xXpx
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije