Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

PONOVNO VIĐENI MIGRANTI

Migranti viđeni na dvije lokacije u Metkoviću, u Slatinama i na Crnom putu

Objavljeno prije

U utorak navečer građani su nam u dva navrata javljali kako su uočili migrante kako se šetaju ulicama Metkovića.

Prvi put su viđeni podno Platana, u Slatinama, skoro na istoj lokaciji o kojoj smo prije nekoliko dana pisali, gdje ih je snimio video nadzor našeg sumještanina.

Mještani zabrinuti

Kako doznajemo od građana, koji nisu htjeli pred objektive kamera, policija je obaviještena i pravovremenom akcijom dvojica migranata su privedena. U razgovoru s njima doznajemo kako im ipak nije svejedno što noću pored njihovih kuća hodaju nepoznati ljudi. Jedan od mještana, inače, tog mirnog metkovskog kvarta nam je rekao:

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

– O svemu ovome sam gledao i slušao putem tv-a, međutim kada se noću šetaju ispred mojih vrata, nije mi svejedno. Svi mi znamo što su izbjeglice, al ovdje je riječ o potentnim muškarcima koji nemaju osobne dokumente sa sobom, tako da mi nije svejedno kad se tuda šetaju. Ja subotom ne mogu proći gradom da me policija ne zaustavi a oni se ovuda nesmetano šetaju, Ako se zna da im je to ruta, gdje su te patrole, – zabrinuto nam je rekao jedan od stanara Slatina.

U drugom slučaju radi se o metkovskom kvartu Crni put. Kako stanari ni tog metkovskog kvarta nisu navikli na prizore migranata pred svojim vratima, sinoć nam je stanovnica tog kvarta poslala sliku dvojice muškaraca sa torbama kako se šetaju ulicama Crnog puta. Dok ovo pišemo nismo uspjeli provjeriti informaciju je li točna, odnosno je li policija reagirala.

Piše: Dalibor Čutura / Metković NEWS

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije