Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
GAZ Benz 1200x400px

DJEČJI VRTIĆ METKOVIĆ

Počeo novi ciklus UNICEF radionica ‘Rastimo Zajedno’

Objavljeno prije

UNICEF radionica Rastimo Zajedno

U organizaciji Dječjeg vrtića Metković, u utorak, 6. studenog, započeo je treći ciklus UNICEF radionica Rastimo Zajedno. Roditelji često imaju pitanja i nedoumice je li postupaju dobro prema svom djetetu, što zaista treba djeci, kako biti dobar roditelj i sl. Stoga se na ovim radionicama uči o potrebama djece i roditelja i načinima njihovog zadovoljavanja, vježbaju se komunikacijske vještine i odgovara na druga pitanja za koja roditelji izraze interes.

Radionice vodi educirani voditeljski tim Dječjeg vrtića kojeg čine odgojiteljice Davorka ŠutaloMarina Barjaktarović i Karmen Laskač.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Odgojiteljica Karmen Laskač izrazila je izuzetno zadovoljstvo odazivom na radionicu jer kako kaže – nakon dva ciklusa, ove godine na trećem ciklusu imamo 14 prijavljenih roditelja što je po preporuci maksimalan broj i sretni smo što smo došli do toga da su roditelji postali osviješteni i razumiju da je ovo za njihovo dobro.

Piše: Barbara Franjić / Metković NEWS

Sveznalica 7400xXpx

UHIĆENI NA GRANICI

Na ljetovanju otuđili jet-ski i odvezli ga u Češku

Iako su na ljetovanju koristili vlastiti jet-ski, vratili su se u mjesto ljetovanja i od tamo otuđili još jedan jet-ski te ga odvezli u Češku gdje ga policija pokušava naći putem međunarodne policijske suradnje

Objavljeno prije

Foto: Ilustracija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Metković dvojica Poljskih državljana u dobi od 43 i 23 godine osumnjičeni su za kazneno djelo krađe i rano jutros predani pritvorskom nadzorniku Policijske postaje Metković.

Naime, u nedjelju, 16. srpnja 44-godišnjak je policiji prijavio krađu jet-skia koja se dogodila prethodne noći. Plovilo je bilo privezano za pontonsku platformu u moru u mjestu Blace u općini Slivno.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako su plovilo otuđili spomenuti poljski državljani koji su tu prethodno bili na ljetovanju.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Naime, tijekom ljetovanja su i sami koristili osobni jet-ski, te su se nakon odjave i povratka u Poljsku, zaustavili u BiH gdje su svoj jet-ski ostavili i praznim se trilerom vratili u Blace odakle su otuđili jet-ski kojeg su potom ostavili u Češkoj.

Uhićeni su na PGP Stara Gradiška temeljem raspisane potrage PP Metković kada su se vraćali po svoj jet-ski u BiH s namjerom da ga vrate u Poljsku.

Sveznalica 7400xXpx

Otuđeni jet-ski za sada nije pronađen i s tim ciljem je zatražena međunarodna policijska suradnja.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Nedjelja 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije