Ostanimo u kontaktu

DJEČJI VRTIĆ METKOVIĆ

Počeo novi ciklus UNICEF radionica ‘Rastimo Zajedno’

Objavljeno prije

UNICEF radionica Rastimo Zajedno

U organizaciji Dječjeg vrtića Metković, u utorak, 6. studenog, započeo je treći ciklus UNICEF radionica Rastimo Zajedno. Roditelji često imaju pitanja i nedoumice je li postupaju dobro prema svom djetetu, što zaista treba djeci, kako biti dobar roditelj i sl. Stoga se na ovim radionicama uči o potrebama djece i roditelja i načinima njihovog zadovoljavanja, vježbaju se komunikacijske vještine i odgovara na druga pitanja za koja roditelji izraze interes.

Radionice vodi educirani voditeljski tim Dječjeg vrtića kojeg čine odgojiteljice Davorka ŠutaloMarina Barjaktarović i Karmen Laskač.

Odgojiteljica Karmen Laskač izrazila je izuzetno zadovoljstvo odazivom na radionicu jer kako kaže – nakon dva ciklusa, ove godine na trećem ciklusu imamo 14 prijavljenih roditelja što je po preporuci maksimalan broj i sretni smo što smo došli do toga da su roditelji postali osviješteni i razumiju da je ovo za njihovo dobro.

Piše: Barbara Franjić / Metković NEWS

PROMETNA NESREĆA NA DUVRATU

Ozlijeđeni biciklist preminuo u mostarskoj bolnici

Objavljeno prije

U prometnoj nesreći koja se jučer, 7. prosinca, nešto iza 17 sati, dogodila na D-62 koja povezuje Metković i Kulu Norinsku, smrtno je stradao 49-godišnji državljanin RH koji ima prebivalište u BiH.

Do prometne nesreće je došlo kada je 59-godišnji vozač osobnog vozila dubrovačkih registarskih oznaka, krećući se iz pravca Metkovića u pravcu Kule Norinske, udario u spomenutog 49-godišnjaka koji se u istom pravcu kretao biciklom, noseći na sebi reflektirajući prsluk. Od siline udara, biciklist je odbačen na travnatu površinu izvan ruba kolnika, pri čemu je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život.

Nakon ukazane liječničke pomoći biciklist je prevezen u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar gdje je od zadobivenih ozljeda, na žalost, preminuo.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije