Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

RAGBIJAŠI ZAHVALILI SPONZORIMA

Ragbi klub Metković u nedjelju na turnir izlazi u novim dresovima

Objavljeno prije

Ragbi klub Metković

Nove dresove uoči nedjeljnog ragbi turnira na igralištu ONK Metkovića dobio je i Ragbi klub Metković, koji se ovim putem zahvaljuje svojim sponzorima.

Sveznalica 7400xXpx

Iz kluba ističu kako je ovo hvalevrijedna pomoć za njihov mladi klub i veliki poticaj da svojom igrom i zalaganjem osvjetlaju obraz svog grada i Metković ucrtaju na kartu ragbija. Ovim putem se zahvaljuju svim sponzorima koji su im to omogućili, tako da će naši momci u nedjelju, 26. ožujka, pred domaću publiku istrčati u novim dresovima.

Nove dresove Ragbi klub Metković su omogućili: Grad Metković, Caffe bar Jan Fitboy Slim Fitness, Taslak-Keramika, Jakić Elektroinstalacije, Automatić Gume, Metal Primorac, Markota Autoservis, Amigo Grill i Pizza te Tiskara Print Line.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

Sveznalica 7400xXpx

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije