Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
GAZ Benz 1200x400px

ONK METKOVIĆ - NK CROATIA

Prilika za prva tri boda Metkovića

Objavljeno prije

najava2

Nakon iznenađujućeg poraza 2:0 od Hajduka u Vela Luci, Metković se okreće novom domaćinskom susretu. Bodove za bijeg s dna ljestvice tražiti će protiv Croatie iz Gabrila, koja unatoč dva gostujuća poraza čvrsto drži treće mjesto ljestvice.

Susret se igra u nedjelju u 15:30 sati.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Ne smije nas zavarati situacija na tablici jer smo puno bolji nego što bi se po tablici reklo. Dobra smo momčad, svaki put dosad smo bili al pari, ako ne i bolji od protivnika, ali nismo uzimali bodove. Nama je pobjeda imperativ, nakon lošeg starta. Moramo zaboraviti katastrofu iz Vela Luke i što bolje se koncentrirati na nedjeljni susret“, rekao je Damir Senjić koji će vrlo vjerojatno početi od prve minute.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Nedjelja 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije