Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

ONK METKOVIĆ - NK CROATIA

Prilika za prva tri boda Metkovića

Objavljeno prije

najava2

Nakon iznenađujućeg poraza 2:0 od Hajduka u Vela Luci, Metković se okreće novom domaćinskom susretu. Bodove za bijeg s dna ljestvice tražiti će protiv Croatie iz Gabrila, koja unatoč dva gostujuća poraza čvrsto drži treće mjesto ljestvice.

Sveznalica 7400xXpx

Susret se igra u nedjelju u 15:30 sati.

Ne smije nas zavarati situacija na tablici jer smo puno bolji nego što bi se po tablici reklo. Dobra smo momčad, svaki put dosad smo bili al pari, ako ne i bolji od protivnika, ali nismo uzimali bodove. Nama je pobjeda imperativ, nakon lošeg starta. Moramo zaboraviti katastrofu iz Vela Luke i što bolje se koncentrirati na nedjeljni susret“, rekao je Damir Senjić koji će vrlo vjerojatno početi od prve minute.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

Sveznalica 7400xXpx

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije