Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2

METKOVIĆ - KAMIČAK 31:21

Druga uzastopna pobjeda rukometaša Metkovića

Objavljeno prije

rukomet

U jučerašnjoj utakmici koja je na trenutke posjetila na one dane kad je rukomet bio nezaobilazno događanje kad je šport u pitanju, rukometaši Metkovića na domaćem parketu pobijedili su ekipu RK Kamičak iz Sinja rezultatom 31:21. Metkovci su cijelo vrijeme kontrolirali utakmicu, a pred kraj priliku su dobili i mladi igrači.

Da Metkoviću fali rukomet pokazala je to i mnogobrojna publika koja je naročito u prvom poluvremenu svaki dobar potez popratila pljeskom.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Ova domaća pobjeda, nakon gostujuće u Dubrovniku, na najbolji način potvrđuje kandidaturu naših rukometaša za ulazak u viši rang natjecanja što se od njih odavno i očekivalo.

Pojedince ne bi posebno isticali, jer je prema onome viđenom, i komentarima gledatelja, pobijedilo je zajedništvo i ekipno zalaganje. Možemo samo komentirati, da ovakvim startom ekipa Metkovića 1963 vraća nadu u ozdravljenje ovog športa u našem gradu.

Sveznalica 7400xXpx

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije