Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px
TASLAK 1200xXXX

ILIJADA TREK 2013

Održana prva treking utrka u Neretvi

Objavljeno prije

Pobjednici prve Ilijade trek su Ruđer Bošković i Petar Kežić iz Metkovića, u cilj su utrčali za 58 minuta. Drugoplasiranom paru, koji su činili Ivan Kapović i Bruno Pavić do cilja je trebalo 1:05 minuta, dok su sa kojom sekundom zaostatka odmah iza njih stigli trećeplasirani Petar Mandac i Ante Jurić.

Dužina staze je iznosila 7 km, a prostirala se preko pet kontrolnih točaka raspoređenih po Predolcu i Šibenici, te nazad do Trga kralja Tomislava u Metkoviću.

Uz organizatore u događaju su sudjelovali i Udruga mladih Kolektiv, DVD Metkovć, te Hrvatska Gorska služba spašavanja. Članovi GSS-a su prisutnima demonstrirali neke od najčešće korištenih zahvata pri spašavanju unesrećenih.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

GALA HOME 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije