Ostanimo u kontaktu

HRVATSKO VESLAČKO PRVENSTVO ZA JUNIORE I KADETE 2019.

Nikola Mijić prvak Hrvatske u skifu, četverac mlađih kadeta doveslao do 4. mjesta!

Objavljeno prije

U Zagrebu se na regatnoj stazi Jarun od 5. do 7. srpnja održavalo Hrvatsko veslačko prvenstvo za juniore i kadete 2019.

Nikola Mijić je postao prvak Hrvatske u skifu (mlađi kadeti), a donosimo vam i video utrke zahvaljujući VK Neretvanski gusar. Četverac (GIG) mlađih kadeta (Antun i Frane Vugdelija, Matej i Gabrijel Šiljeg i kormilar Luka Popović)  su u odličnoj i neizvjesnoj utrci osvojili 4. mjesto u finalu A.

Čestitamo Nikoli, Antunu, Frani, Mateju, Gabrijelu i Luki na njihovim fantastičnim uspjesima, ali i svim ostalim natjecateljima i želimo im sretan povratak kući.

ŽRK METKOVIĆ

Uspjeh do uspjeha mlađih dobnih skupina

Objavljeno prije

Nakon što je 2002. godište osiguralo završnicu Prvenstva Hrvatske (12 najboljih ekipa), praktično je s današnjim dvjema pobjedama isto uspjelo i 2004. godištu plasmanom među 16 najboljih.

2006. godište koje ima najveću konkurenciju još se bori da izbori završnicu te bi bili među najboljih 20 ekipa u državi. Prednost im je što su već odigrali utakmice s vodećim trojcem i ujedno ekipama koje su među najboljima u Hrvatskoj. Minus što sve utakmice, kao i sve ostale naše dobne skupine igraju u gostima, što svim ovim uspjesima daje još više na snazi.

Stanje nakon 8 odigranih kola:

Izvor: ŽRK Metković

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije