Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

RUKOMETAŠI SE PRIPREMAJU ZA DVA TEŠKA KVALIFIKACIJSKA ISPITA

Može li Metković nakon puno godina dobiti premijer ligaša u rukometu ?

Metković Mehanika 28.svibnja u prvom susretu kvalifikacija gostovati u Karlovcu, dok je uzvratni susret zakazan za 4.lipnja ove godine.

Objavljeno prije

Ne tako davno nova uprava RK Metković Mehanike sebi je postavila nekoliko važnih ciljeva, a jedan od njih svakako je ulazak u društvo premijer ligaša Hrvatske.

Osim toga osnažena je suradnja s nizom klubova u regiji, u Metkoviću su se vratili brojni mladići koji su karijere započeli u gradu na Neretvi, došlo je ujedinjenja klupskih politika, a u protekloj sezoni rukometaši i stručno vodstvo ostvarili su drugo mjesto na ljestvici.

S tog će mjesta u dvije kvalifikacijske utakmice s momčadi Karlovca koja Metkovcima i nije tako nepoznata jer je bilo sezona u kojoj je i Karlovac igrao i nastupao u 1.HRL južna skupina.

Poznato je da će Metković Mehanika 28.svibnja u prvom susretu kvalifikacija gostovati u Karlovcu, dok je uzvratni susret zakazan za 4.lipnja ove godine.

Kako se naši rukometaši pripremaju i što se očekuje, provjerili smo u razgovoru s uspješnim trenerom Filipom Romićem.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

– Pripreme za kvalifikacijske susrete započeli smo odmah po okončanju prvenstvena u 1.HRL, iako nismo znali s kim ćemo igrati. To smo doznali tek prije dva-tri dana. Svjesni smo da je Karlovac dugo član našeg elitnog rukometnog razreda i da se radi vrlo iskusnoj i uz to brzoj momčadi. Međutim, vidimo svoju šansu u te dvije utakmice. Prvo što moramo napraviti svakako je dobro se pripremiti i kvalitetno reagirati u susretu u Karlovcu, te pokazati višu razinu igre. Mislim da je dobro što ćemo o svojoj sudbini odlučivati u drugoj utakmici na našem terenu , kada ćemo imati , nadam se, ogromnu podršku naših navijača i svih prijatelja rukometa. Želja nam je ulazak u Premijer ligu Hrvatske uoči proslave 60-te obljetnice rukometa u Metkoviću,- rekao je Romić.

SEZONA 2021/2022.

Karate klub ‘Knez Domagoj’ uspješno završio još jednu natjecateljsku sezonu

Objavljeno prije

Nakon dvije godine neizvjesnosti  i zabrane natjecanja i treniranja zbog pandemije COVID 19, napokon smo dočekali jednu sezonu u kojoj su se organizirala natejecanja. Naš klub je sezonu odradio veoma uspješno. Odradili smo 10-tak natjecanja. U klubu smo veoma zadovoljni ovosezonskim rezultatima, posebno zbog okolnosti u kojima smo djelovali posljednje dvije godine, ističe Mijo Volarević te dodaje:

U ovoj sezoni imamo 80-tak osvojenih medalja, i zlatnih i srebrenih i brončanih..

Treba istaknuti da smo bili uspješni i na Državnom prvenstvu za ml. uzraste gdje je naš natjecatelj Matej Kljusurić osvojio 3 mjesto i brončanu medalju. Medalja je za poen izmakla Deanu Knežiću, Za medalju na državnom imale su meč i Erika Vasilj, Lucija Plećaš i Jelena Lazarević.

Naš natjecatelj Matej Kljusurić je svojom medaljom s Državnog prvenstva zaradio  priznanje Športske zajednice grada Metkovića za sebe i za klub.

Moram istaknuti da je ovu sezonu na svojim leđima najviše iznio trener Mladen Kolovrat. Tek u drugom dijelu sezone priskočio mu je trener Ante Bebić, a na samom kraju i trener Mijo Volarević.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Čestitamo svim natjecateljima i trenerima.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije