Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

LIGA ZA OSTANAK

ŽNK Neretva upisala prvu pobjedu

Objavljeno prije

U  14 prvenstvenih utakmica nogometašice ŽNK Neretva iz Metkovića uspjele su u prvoligaškom natjecanju osvojiti jedan bod, i to u domaćem susretu s Donatom.

Kao posljednja na ljestvici, zajedno s ostale niže rangirane ekipe, Neretva je nastavila natjecanje u Ligi za ostanak. Tri je utakmice izgubila, ali sa značajno manjom gol razlikom nego ranije. I onda se dogodilo veliko iznenađenje, bolje reći uspjeh Neretve u susretu s Agramom iz Zagreba u Metkoviću, u kojemu je Neretva slavila s 3:2. Tek u 18. utakmici Metkovke su upisale pobjedu i bodove, što daje nadu da igračice, treneri i uprava pomalo stabiliziraju ukupno klupsko stanje, napose što se rezultata tiče.

U nedjelju Neretva gostuje kod Međimurja Čakovec, vodeće ekipe u ligi za ostanak. Jedno je sigurno, Neretva će nakon nekolikom sezona provedenih u prvoj ligi sljedeće sezone biti među drugoligašima. Nadamo se ne zadugo.

SEZONA 2021/2022.

Karate klub ‘Knez Domagoj’ uspješno završio još jednu natjecateljsku sezonu

Objavljeno prije

Nakon dvije godine neizvjesnosti  i zabrane natjecanja i treniranja zbog pandemije COVID 19, napokon smo dočekali jednu sezonu u kojoj su se organizirala natejecanja. Naš klub je sezonu odradio veoma uspješno. Odradili smo 10-tak natjecanja. U klubu smo veoma zadovoljni ovosezonskim rezultatima, posebno zbog okolnosti u kojima smo djelovali posljednje dvije godine, ističe Mijo Volarević te dodaje:

U ovoj sezoni imamo 80-tak osvojenih medalja, i zlatnih i srebrenih i brončanih..

Treba istaknuti da smo bili uspješni i na Državnom prvenstvu za ml. uzraste gdje je naš natjecatelj Matej Kljusurić osvojio 3 mjesto i brončanu medalju. Medalja je za poen izmakla Deanu Knežiću, Za medalju na državnom imale su meč i Erika Vasilj, Lucija Plećaš i Jelena Lazarević.

Naš natjecatelj Matej Kljusurić je svojom medaljom s Državnog prvenstva zaradio  priznanje Športske zajednice grada Metkovića za sebe i za klub.

Moram istaknuti da je ovu sezonu na svojim leđima najviše iznio trener Mladen Kolovrat. Tek u drugom dijelu sezone priskočio mu je trener Ante Bebić, a na samom kraju i trener Mijo Volarević.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Čestitamo svim natjecateljima i trenerima.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije