Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

PODJELA BODOVA

Metković i Slaven podijelili plijen

Objavljeno prije

Foto: Fb ONK Metković

Nogometaši Metkovića i Slavena trudili su se na terenu natopljenom vodom doći do bodova, ali su na kraju podijelili plijen.

Gosti su nakon ubačaja sa strane preko Lopušića poveli s 0:1, zatim su i jedni drugi na teškom terenu pokušavali napadati i doći do gola, ali je do poravnanja došlo tek u 42.minuti. tada je udarcem iz kuta Dragan Brečić pronašao dobro postavljenog Vinka Batinovića koji je pogodio za 1:1.

Metković je u nastavku imao više od igre, ali je vratar gostiju Luka zec imao svoj dana. Zaustavljao je brojne udarce napadača Metkovića i bio je zapravo najbolji pojedinac na terenu.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Sva je sreća što na utakmici nije bilo teže ozlijeđenih. Pitamo se je li baš tako velika potreba igrati na terenu koji je bio pogodniji za vaterpolo nego za nogomet.

IMENOVANA NOVA UPRAVA

Nikola Manenica novi je predsjednik UO ONK Metković

Objavljeno prije

Večeras je u prostorijama OŠ don Mihovila Pavlinovića održana redovna Izborna skupština ONK Metković na kojoj je za novog predsjednika UO izabran Nikola Manenica.

Dopredsjednik UO je bivsi predsjednik Ivica Kaleb, a za nove članove imenovani su Damir Vekić, Tomislav Miletić, Igor Talajić Gringo, Vedran Vištica i Mario Galov.

Predsjednik Skupštine ostao je Josip Plećaš, a njegov zamjenik je Nedjeljko Marušić.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Predsjednik Nadzornog odbora je Marin Talajić, podpredsjednik je Damir Vladimir a kraj njih redom sjede Ivica Palameta, Leo Kozina i Mile Bebić Kondak.

Disciplinsku komisiju čine Goran Marušić, Tonći Jerković i Vlatko Petrić.

Sveznalica 7400xXpx

Tajnik kluba ostao je Marin Jelčić.

Uz članstvo kluba Skupštini su prisustvovali zamjenik gradonačelnika Robert Doko te predsjednik Sportske zajednice grada Metkovića Ante Zovko.

Čestitamo novoimenovanoj Upravi!

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije