Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

ODRŽANA 32. NERETVANSKA REGATA

Unatoč kiši veslalo preko 300 mladih veslača i veslačica

Objavljeno prije

Foto: Iva Svaguša

Danas je u Metkoviću održana 32. Neretvanska regata. Unatoč kiši, Neretvom je veslalo preko 300 mladih veslača i veslačica u kadetskoj i juniorskoj kategoriji.

Nastupilo je 13 klubova iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Ukupni pobjednik regate je Veslački klub Neretvanski gusar iz Metkovića, a regata se vodila kao 3. mini kup Veslačkog saveza Dalmacije.

U kategoriji kadet A pobjedu je odnio klub Neretvanski gusar, dok su u kategoriji kadeti B pobjedu dijelili s Veslačkim klubom Marina iz Kaštela.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

U juniorskoj kategoriji A pobjedu je odnio klub Ošjak iz Vela Luke, a u karegoriji juniori B, Biokovo iz Makarske.

Za Neretvanski gusar zlata su osvojili- Reina Bebić, Roko Mijić i Marin Plećaš u skifu. Josip Volarević, Ivan Bebić, Frane Vugdelija i Antun Vugdelija odnijeli su pobjedu u četvercu, dok su u dublu najbolji bili Nikola Mijić i Antun Vugdelija, kao i Matej i Gabriel Šiljeg.

Srebrni u skifu su bili Anja Pokrajac i Nikola Mijić, u četvercu su drugo mjesto osvojili Frane Vugdelija, Marko Brozović, Josip Volarević i Krešimir Čuljak, a kormilar je bio Ivan Bebić.  Andrea Bunoza, Lara Volarević, Lana Bajo i Laura Bebić osvojile su srebro u četvercu s kormilarkom Anjom Pokrajac.

Brončani u skifu bili su Toni Milan, Ivan Bebić i Jakov Petrov, a u dublu Noa Bebić, Marin Plećaš, kao i Gabrijel Primorac i Luka Bebić.

U redovima Neretvanskog gusara na regati su nastupili još Anja Žderić, Ivan Obrvan, Roko Ćelić i Josip Jurić u skifu. Tonći Zvonić i Anton Rendulić nastupali su u dublu, a Mateo Jakić, Leo Musulin, Josip Vidović i Josip Marušić veslali su u četvercu.

25. MARATON LAĐA NA NERETVI

Lađari Zagreba podigli Veliki štit kneza Domagoja, Stablina druga, Crni put treći

Objavljeno prije

Udruga lađara Zagreb pobjednik je 25. Maratona lađa na Neretvi te je osvojila Veliki štit kneza Domagoja.

Drugi u cilj ušli su lađari Stabline, a treća je metkovska ekipa Crni put.

Kao četvrti su ušli Gusari iz Komina, a peti lađari Općine Slivno.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Na Maratonu je nastupilo šest ekipa iz Metkovića. Osim Crnoga puta, koji je osvojio brončanu medalju, UL Sveti Ilija osvojila je sedmo mjesto. Lađari Jerkovca na cilj su došli 13., Veterani 4. gardijske brigade 18., druga ekipa Sv. Ilije 21., a Domagojevi gusari iz Vida 27.

Donosimo ukupni poredak

Start 25. Maratona lađa na Neretvi

 

Dodjela nagrada i cilj u Pločama | FOTO: Jure Zovko

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije