Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

ODRŽANA 32. NERETVANSKA REGATA

Unatoč kiši veslalo preko 300 mladih veslača i veslačica

Objavljeno prije

Foto: Iva Svaguša

Danas je u Metkoviću održana 32. Neretvanska regata. Unatoč kiši, Neretvom je veslalo preko 300 mladih veslača i veslačica u kadetskoj i juniorskoj kategoriji.

Nastupilo je 13 klubova iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Ukupni pobjednik regate je Veslački klub Neretvanski gusar iz Metkovića, a regata se vodila kao 3. mini kup Veslačkog saveza Dalmacije.

U kategoriji kadet A pobjedu je odnio klub Neretvanski gusar, dok su u kategoriji kadeti B pobjedu dijelili s Veslačkim klubom Marina iz Kaštela.

U juniorskoj kategoriji A pobjedu je odnio klub Ošjak iz Vela Luke, a u karegoriji juniori B, Biokovo iz Makarske.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Za Neretvanski gusar zlata su osvojili- Reina Bebić, Roko Mijić i Marin Plećaš u skifu. Josip Volarević, Ivan Bebić, Frane Vugdelija i Antun Vugdelija odnijeli su pobjedu u četvercu, dok su u dublu najbolji bili Nikola Mijić i Antun Vugdelija, kao i Matej i Gabriel Šiljeg.

Srebrni u skifu su bili Anja Pokrajac i Nikola Mijić, u četvercu su drugo mjesto osvojili Frane Vugdelija, Marko Brozović, Josip Volarević i Krešimir Čuljak, a kormilar je bio Ivan Bebić.  Andrea Bunoza, Lara Volarević, Lana Bajo i Laura Bebić osvojile su srebro u četvercu s kormilarkom Anjom Pokrajac.

Brončani u skifu bili su Toni Milan, Ivan Bebić i Jakov Petrov, a u dublu Noa Bebić, Marin Plećaš, kao i Gabrijel Primorac i Luka Bebić.

U redovima Neretvanskog gusara na regati su nastupili još Anja Žderić, Ivan Obrvan, Roko Ćelić i Josip Jurić u skifu. Tonći Zvonić i Anton Rendulić nastupali su u dublu, a Mateo Jakić, Leo Musulin, Josip Vidović i Josip Marušić veslali su u četvercu.

BK METKOVIĆ - BK BISTON

Ljubitelji boćanja dolaze na svoje, u Boćarski dom Metković stiže dvostruki prvak Hrvatske

Boćari Metkovića zahvaljuju vjernoj publici koja ih je prošlog vikenda bodrila do pobjede te ih pozivaju i ove subote kada u Metković stiže dvostruki prvak Hrvatske

Objavljeno prije

Ljubitelji boćanja dolaze na svoje, u sklopu 8. kola boćarske Super lige Hrvatske u subotu u Boćarski dom Metković stiže BK Biston.

Ekipa iz Baške Vode je dvije godine za redom prvak Hrvatske i u Metković stiže predvođena svjetskim prvacima braćom Marinom i Perom Ćubela. Ali i naše ‘momke’ se nešto pita, stoga vjerujemo da je pred nama prava poslastica za ljubitelje boćanja.

Biston je trenutno na drugoj poziciji prvenstvene tablice sa uknjiženih 15 bodova, dok je Metković na četvrtoj sa 12 bodova. Ukratko, ako boćari Metkovića pobijede u ovom susretu tada će se bodovno izjednačit s Bistonom.

Boćari Metkovića, ovom prilikom prije svega zahvaljuju vjernoj publici koja ih je prošlog vikenda bodrila do pobjede u susretu s Istrijanima te ih pozivaju i ove subote da ih podrže u što većem broju.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Boćarski dom Metković, subota, 4. veljače u 15 sati.

Tablica boćarske Super lige Hrvatske, nakon 7. kola

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije