Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 1200×300
PIVAC 2 1200×300

KAKVA POBJEDA MLADIH RUKOMETAŠA

Kadeti Metković Mehanike pobijedili Zadrane, najbolju momčad lige sa nizom od 17 pobjeda

Sjajni kadeti RK Metković Mehanika pobijedili su Zadrane, koji su do ove večeri imali 17 utakmica s maksimalnim brojem bodova

Objavljeno prije

Sjajni kadeti RK Metković Mehanika odigrali su večeras veličanstvenu utakmicu protiv najbolje momčadi lige, protiv RK Zadar 1954.

Naime, gosti iz Zadra su do ove večeri odigrali 17 utakmica i pritom ostvarili maksimalan broj bodova. Ali, naši momci su pokazali karakter, volju i agresivnost kroz cijelu utakmicu te stali tome nizu na kraj.

Ovom pobjedom naši kadeti su korak bliže državnoj završnici koja se održava u Poreču. Svaka čast momci, zaslužili ste!

OGLAS Zemljišta Jerkovac 740

NERETVANSKA LAĐA PONOVNO NA VOGALONGI

UL sveti Ilija Metković i ove godine sudjeluje na regati tradicijskih plovila u Veneciji

Objavljeno prije

Udruga lađara sveti Ilija Metković i ove godine sudjeluje na Vogalongi od 17. do 19. svibnja 2024. te tako četvrti put predstavlja neretvansku lađu na najpoznatijoj regati tradicijskih plovila u Veneciji.

– Ove je godine ULSIM u suradnji s Framom Metković, Goranom Matićem i Marijom Tomić Veraja odlučila uz promociju neretvanske lađe promovirati i kulturu kazališta zahvaljujući našim gimnazijalcima i framašima koji će u Veneciji na Campu San Polo izvesti svoju predstavu Pravilnik za brak čija je premijera bila u Metkoviću u prosincu 2023. godine. Ovom suradnjom nastojimo potaknuti očuvanje neretvanske baštine, lađe, i promovirati rad naših mladih framaša, učenika Gimnazije Metković, koji su svojim trudom i dobrovoljnim radom pridonijeli promociji kazališnog života našeg Grada.

Zahvaljujemo našim sponzorima te Ministarstvu vanjskih poslova i Hrvatskoj turističkoj zajednici koja je prepoznala naš rad i svojim donacijama omogućila nam odlazak u Veneciju, – rekao je predsjednik ULSIM, Dalibor Obradović.

OGLAS Zemljišta Jerkovac 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Šambrole
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije