Ostanimo u kontaktu
DALIBOR MILAN 1200/300px 1
DALIBOR MILAN 1200/300px 2
DALIBOR MILAN 1200/300px 3

VRIJEDNI BODOVI S GOSTOVANJA

Još jedna sjajna pobjeda rukometašica Metkovića

Objavljeno prije

ZRK Metkovic (8)

Nakon što su u prošlom kolu pobijedile do tada vodeću ekipu Sinja na svom terenu, u nedjelju navečer opet dobre vijesti o uspjehu metkovskih rukometašica u drugoligaškom natjecanju.

NIKOLA DOBROSLAVIĆ 740/300px

Naime, ŽRK Metković je na gostovanju u Zadru pobijedio istoimenog domaćina rezultatom 21:28 (9:14) i tako nastavio sa vrlo dobrim rezultatima i igrama.

Zadranke su povele s 1:0, 3:1,5:1 i 5:2, a onda kreće bura s Neretve. Naše rukometašice poravnale su na 5:5, a potom su počele uvećavati rezultatsku prednost na 5:7, 7:11, 7:12, 8:13, te su na odmor otišle s pet golova viška.

MOST Nikica Hajvaz 740×154

U nastavku igračice trenera Nikolića ubacile su u veću brzinu i stekle prednost od 10 pogodaka razlike (10:17) pa je bilo razvidno da će bodovi u Dolinu.

Pred kraj domaće igračice samo su uspjele ublažiti  ionako osjetan poraz u srazu s mladim Metkovkama koje su još jednom zaigrale ne samo kvalitetno već raznovsrno i nadasve ubojito. Eto još jednog dokaza da se naporan rad i svakodnevna odricanja ipak isplate, samo treba vjerovati u ono što se voli i radi.

Strijelci za Metković: Taslak  1, Obšivač 1, Magzan 5, Grmoja 7, Anković 2, Srna 8, Previšić 2, Piljeg 2. Još su nastupile: Jelaš, Galov, Vidović, Dropuljić, Menalo i Marinković. Trener: Mato Nikolić.

Sudili su Jakus (Marina) i Rajković (Split).

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

ROKO TOLIĆ 740/300px

TOLIĆ I ERAK BORAVILI NA KORČULI

Roko Tolić: Županija mora biti partner i pružati pomoć svim općinama i gradovima

Objavljeno prije

Nezavisni kandidat za dubrovačko – neretvanskog župana, Roko Tolić, u pratnji kandidatkinje za zamjenicu, Maje Erak tijekom utorka i srijede, boravio je na otoku Korčuli.

Prilikom posjeta nezavisni kandidat za župana, Roko Tolić, susreo se sa stanovnicima općina Žrnovo, Čara, Smokvica, Blato, Vela luka, Lumbarda te grada Korčule. Stanovnici navedenih općina izvijestili su nezavisnog kandidata za župana, Roka Tolića, o mnogobrojnim problemima s kojima se susreću u svakodnevnom životu na ovom otoku.

NIKOLA DOBROSLAVIĆ 740/300px

Loša prometna povezanost otoka s kopnom kao i neadekvatna mreža autobusnih linija na otoku, neadekvatna školska infrastruktura, loša procijepljenost i visoka cijena testiranja na korona virus te problem zbrinjavanja otpada istaknuti su kao neki od trenutačno najvećih problema otoka Korčule.

Osim problema koji znatno utječu na kvalitetu života stanovnika Korčule, predstavnici pojedinih općina istaknuli su i lošu, odnosno ne postojeću komunikaciju s tijelima Županije.

MOST Nikica Hajvaz 740×154

Roko Tolić je istaknuo kako Županija mora biti partner svim svojim općinama i gradovima i kao takva pružati maksimalnu logističku pomoć u svim projektima koji za cilj imaju razvoj i napredak pojedinog kraja kao i poboljšanje svakodnevne kvalitete života svih.

„Vjerujem da ću sa svojim timom snažno pokrenuti te procese integracije da Dubrovačko – neretvanska županija ne bude rep Hrvatske, već stvarno početak. Moj tim je sposoban i kompetentan da našu županiju pozicionira kao najuspješniju. Što bi ona trebala i mogla biti. Svi mi to zaslužujemo iz puno razloga. Vrijeme je da pokrenemo županiju i da ona dobije novo lice“, kazao je Roko Tolić tijekom boravka na Korčuli.

ROKO TOLIĆ 740/300px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije