Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 2 1200×300
PIVAC 1200×300

BOĆARI SE IZ RIJEKE VRATILI S POBJEDOM

Boćarima Metkovića prvi bodovi i to na gostovanju

Objavljeno prije

Boćarski klub Metković

BK Metković ostvario je prvu prvoligašku pobjedu u svom trećem nastupu i to na gostovanju u Rijeci gdje su naši boćari s 22:2 savladali domeći sastav Lovrana.

Već su prve igre naznačile pobjedu gostiju koji su od četiri discipline čak tri riješili u svoju korist (osmi u trojkama), a onda su Metkovci furiozno krenuli i razbili nade domaćih. U samoj završnici stigli su također do novih pobjeda, a susreti u paru, krugu i bližanju te izbijanju u krug završili su neodlučeno.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Voditelj Jozo Bebić:

– Konačno smo zaigrali onako kako se to od nas očekuje pa se nadam da ćemo nastaviti s pobjedama. Nigdje nije lako do bodova, ali smo ovom prigodom pokazali kvalitetnije igre i naš puni potencijal, – rekao je Bebić.

RENT-A-CAR M 740

U sljedećem petom po redu kolu, Metković dočekuje Gorčinu.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

BK METKOVIĆ UKNJIŽIO JOŠ JEDNU POBJEDU

Boćari ispunili obećanja, na zimski odmor s devet bodova

Objavljeno prije

Boćarski klub Metković

U subotu je u Boćarskom domu u Metkoviću odigrana utakmica između BK Metković i Dugopolja, a radilo se o odgođenom susretu iz prvoga kola. Metkovci su bili daleko bolji te su s 18:8 pobijedili goste. Svi igrači pružili su na završetku natjecanja u ovoj godini (jesenski dio prvenstva nastavit će se 19.siječnja), svoj maksimum, izgarali su za svaki poen i na kraju stigli do tri nova boda. Sada ih imaju ukupno devet, i nalaze se na petom mjestu na ljestvici 1.HBL.

U prvim igrama rezultat je bio 5:3 za Metković, a potom su ostvarene pobjede u svim disciplinama, osim u jednom preciznom i jednom krugu, dok je jedna ‘guma’ završila neodlučeno.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije