Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

JOS JEDAN METKOVSKI PRVAK

Edo Čavrk do svog prvog MMA pojasa ‘giljotinom’ u prvoj minuti meča

Objavljeno prije

Edo Čavrk

Metković je dobio još jednog prvaka u borilačkim vještinama. Nakon Ivana Vladimira, pojas u Metković donio je naš istaknuti borac Edo Čavrk. U subotu navečer, u Ljubuškom, Čavrk je pobijedio Gorana Panića te tako u Metković donio MMA pojas interkontinentalnog prvaka u super velter kategoriji.

Naime, iako je tri dana prije meča Petar Zukić se ozlijedio, te ga zamjenio njegov klupski kolega Goran Panić, Čavrka to nije omelo da u tako kratkom vremenu prouči novog protivnika i samo nakon minute meča pobijedi ga polugom gušenja, tzv giljotinom.

Ovo je kruna mukotrpnog rada i velikih odricanja. U našem razgovoru Čavrk se zahvalio svim prijateljima i kolegama koji su mu pomogli na ovom putu, koji su ga bodrili i davali mu snage za korak dalje, jer kako kaže bez njih to ne bi postigao.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

– Dao sam sve od sebe da san postane java. Tolike godine truda su se isplatile. Pobijedio sam s giljotinom nakon minute, zao mi je sto se borba nije preselila u kasnije runde, niste mogli dovoljno uživati, a ja nisam do kraja pokazao šta sam još naučio, i koliko je moj arsenal napredovao, ali bit će prilika. Hvala vam svima prijatelji! Idemo na odmor, jest sarmu cjeli 12 mjesec pa ćemo dalje u nove radne pobjede, – izjavio je Čavrk.

Edi čestitamo na osvojenom pojasu, i želimo mu puno uspjeha u daljnjim borbama.

Piše: Dalibor Čutura / Metković NEWS

BORILAČKI SPORTOVI

Članovi Kluba Sparta otputovali za Zagreb na Prvenstvo Hrvatske u kickboxu

Objavljeno prije

Klub Sparta

Članovi Kluba Sparta danas su otputovali za Zagreb gdje će se sutra na Prvenstvu Hrvatske u kickboxu, koje se igra u spomen na Davora Jovića, boriti sa svoja četiri člana. Predvođeni trenerom i borcom, Antom Šiljegom na turniru će nastupiti Jure ŠimovićFilip Dominiković i Laura Čiček.

Želimo im puno uspjeha u borbama i da se u Metković vrate bez ozljeda.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije