Ostanimo u kontaktu
Advent Metković LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
GAZ Benz 1200x400px

ŠŠD GUSAR

Djevojčice OŠ don Mihovila Pavlinovića izborile plasman na Državno natjecanje u rukometu

Objavljeno prije

U četvrtak, 23. svibnja u Splitu je održano Poluzavršno natjecanje Školskih športskih društava osnovnih škola u rukometu za djevojčice i dječake u kategoriji 5. i 6. razreda. 

Djevojčice OŠ don Mihovila Pavlinovića okupljene u ŠŠD Gusar u polufinalu su pobijedile ekipu OŠ Silvija Strahimira Kranjčevića iz Senja rezultatom 13:8, a u finalu ekipu OŠ Majstora Radovana iz Trogira te su izborile plasman na Državno natjecanje koje se održava od 2.-4. lipnja.
Za ekipu su nastupale Lana Musulin, Vanessa Bebić, Matea Marušić, Gea Kozina, Iva Jerković, Luca Ramić,Luca Dominiković, Nikolina Medak, Karla Šiljeg, Sara Šiljeg, Paula Buljubašić, Iris Kozina i Nora Prusac.
Dječaci su na natjecanju osvojili treće mjesto. Za ekipu su nastupali Željko Ereš, Mirko Jurišin Obrvan, Milenko Jelinić, Stjepan Krtalić, Roko Malić, Petar Manenica, Domagoj Popović, Stipe Rastočić, Luka Prlić, Karlo Raguž, Duje Šiljeg, Anđelko Roso i Petar Zloić.
Čestitamo djevojčicama i dječacima iz OŠ don Mihovila Pavlinovića na odličnom uspjehu, kao i njihovim voditeljima Martini Nikolić i Filipu Medaku.

METKOVSKI PREMIJERLIGAŠ POJAČAO REDOVE

Kapetan Ribole, Danijel Papić potpisao za RK Metković Mehanika

Objavljeno prije

RK Metković Mehanika je pojačao svoje redove za nastavak prvenstva, potpisan je ugovor s pivotom Danijelom Papićem iz RK Ribole Kaštela.

Kako smo već pisali, niz negativnih rezultata Metković Mehanike nije došao sam od sebe, prvenstveno rezultat je to izostanka dva ključna igrača zbog ozljeda, Hrvoja Batinovića i Domagoja Grizelja. Vjerujemo da će se ovim pojačanjem metkovski premijerligaš vratiti na pobjedničke staze.

Tim povodom iz RK Metković Mehanika su objavili:

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Veliko pojačanje za nastavak prvenstva.

Od danas je naše redove pojačao pivot Danijel Papić iz RK Ribole Kaštela. Danijel je ponikao u Akademiji Balić/Metličić, nakon toga nastavio je svoj rukometni put u RK Sesvetema te je zadnje dvije sezone kao kapetan momčadi predvodio ekipu Ribole Kaštela u premijer ligi.

Sveznalica 7400xXpx

Također Danijel je bio član Hrvatske reprezentacije kroz cijeli kadetski te juniorski staž pa ga se sa pravom smatra trenutno jednim od najtalentiranijih pivota u Hrvatskoj.
Dolaskom Danijela naš klub još jednom potvrđuje svoj put kojim želi ići u budućnosti.

Danijel dobrodošao i sretno!

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Nedjelja 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije