Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

ODRŽAN SASTANAK U NK NERETVA

Darijo Srna pokazao interes za razvoj i unapređenje NK Neretva

Objavljeno prije

Foto: NK Neretva

Za vrijeme zimske pauze ledendarni igrač Hajduka, Shakhtara i kapetan Hrvatske reprezentacije, Darijo Srna je posjetio svoj matični klub, NK Neretvu.

Prilikom druženja na kojem su prisustvovali gradonačelnik Dalibor Milan, predsjednik sportske zajednice Ante Zovko i članovi uprave Kluba, Dariju Srni su uručeni prigodni pokloni od strane gradonačelnika i NK Neretve uz znak zahvalnosti za sve što je dosad donirao i pomogao sportu uopće, NK Neretvi i medicinskim ustanovama Grada Metkovića.

Jerković – Srna – Milan

Na sastanku je predočen plan razvoja Kluba u narednom periodu s posebnim naglaskom na infrastrukturna ulaganja Grada Metkovića i to natkrivanje zapadne tribine, pripremni radovi i postavljanje umjetne trave na pomoćno igralište.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Darijo Srna se zahvalio na znakovima pažnje, te je s velikom radošću primio informacije o infrastrukturnim ulaganjima, najvećim u posljednjih 40 godina i sebe stavio na raspolaganje Klubu za pomoć u radu i daljnju buduću poslovnu suradnju.

BK METKOVIĆ - BK BISTON

Ljubitelji boćanja dolaze na svoje, u Boćarski dom Metković stiže dvostruki prvak Hrvatske

Boćari Metkovića zahvaljuju vjernoj publici koja ih je prošlog vikenda bodrila do pobjede te ih pozivaju i ove subote kada u Metković stiže dvostruki prvak Hrvatske

Objavljeno prije

Ljubitelji boćanja dolaze na svoje, u sklopu 8. kola boćarske Super lige Hrvatske u subotu u Boćarski dom Metković stiže BK Biston.

Ekipa iz Baške Vode je dvije godine za redom prvak Hrvatske i u Metković stiže predvođena svjetskim prvacima braćom Marinom i Perom Ćubela. Ali i naše ‘momke’ se nešto pita, stoga vjerujemo da je pred nama prava poslastica za ljubitelje boćanja.

Biston je trenutno na drugoj poziciji prvenstvene tablice sa uknjiženih 15 bodova, dok je Metković na četvrtoj sa 12 bodova. Ukratko, ako boćari Metkovića pobijede u ovom susretu tada će se bodovno izjednačit s Bistonom.

Boćari Metkovića, ovom prilikom prije svega zahvaljuju vjernoj publici koja ih je prošlog vikenda bodrila do pobjede u susretu s Istrijanima te ih pozivaju i ove subote da ih podrže u što većem broju.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Boćarski dom Metković, subota, 4. veljače u 15 sati.

Tablica boćarske Super lige Hrvatske, nakon 7. kola

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije