Ostanimo u kontaktu

ŽENSKI NOGOMET

Curice već sa 6 godina mogu trenirat nogomet, pridružite se ŽNK Neretva

Objavljeno prije

Neretvine najmlađe nogometašice već 20 dana pripremaju se za svoje prvo natjecanje, Ligu početnica Dalmacije koja broji osam klubova, od Dubrovnika do Zadra.

Uz trenericu Mateu Suton uprava kluba na čelu sa gosp. Stankom Vidovićem pojačala je i stručni stožer najmlađe selekcije sa kondicionim trenerom Dujom Toljom.

Odlukom uprave kluba od jučer je spuštena i granica upisa sa 7 na 6 godina pa i one najmlađe curice kad krenu u školu mogu trenirat i igrat nogomet.

Treniranje u ŽNK Neretve je besplatno, članarine su od prošlog ljeta ukinute, stoga iz Kluba pozivaju sve curice da im se pridruže!

JOŠ JEDNA POBJEDA NOGOMETAŠA NERETVE

Nakon pobjede u Ljubuškom Neretva još jednom obradovala svojom igrom

Objavljeno prije

Autor

Metkovski  trećeligaš  Neretva odigrala je novu pripremnu utakmicu s Uraniom u Baškoj Vodi i pobijedila s 0:2 (0:0). U drugom dijelu dvaput je pogodio Zovko, a golova je moglo biti i više. Odlične prigode nisu iskoristili Raguž (okvir vrata), zatim Marić, Bubalo i još nekoliko igrača Neretve.

Trener Svaguša i ovom je prigodom bio zadovoljan zalaganjem svojih igrača i konačnom pobjedom. Nakon 0:11 s Ljubuškim, eto nove pobjede.

Nisu igrači Čupić i Batinović zbog ozljeda a nastupilo je čak devet mladih igrača.

Neke igrače mijenjao je već u prvom dijelu jer su bili preumorni od napornih treninga.

Treba reći da u kadru više nisu Tomas i Medić, te da se momčadi priključio mladi Milan.

Igrači Neretve vježbat će i u nedjelju popodne , a zatim dvaput na dan. Krajem tjedna, u petak i u subotu održat će se „Memorijalni turnir Ante Rebac“ na kojemu će uz Neretvu sudjelovati GOŠK Dubrovnik, Jadran LP i ONK Metković.

Urania – Neretva 0:2 (0:0)

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije