Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 2 1200×300
PIVAC 1200×300

VELIKI ŠTIT KNEZA DOMAGOJA SELI IZ NERETVE

Argonauti strpljivo i taktički do velike pobjede na XIX. Maratonu lađa

Objavljeno prije

SU ARGO iz Bjelovara pobjednici XIX. Maratona lađa

Za nama je XIX. Maratona lađa na Neretvi, u tijesnoj završnici osvojila ga je SU ARGO iz Bjelovara. Bjelovarčani su taktički odveslali utrku i sasvim zasluženo u Bjelovarsko-bilogorsku županiju ponijeli prijelazni Veliki Štit kneza Domagoja.

Argonauti su gotovo cijelu utrku veslali na trećoj poziciji, u pariću Stablini i čekali svoju priliku. Ta im se prilika ukazala u samoj završnici, na izlazu iz Crne rike. Iskoristili su klinč između Gusara Komin i Stabline te ‘prebacili u šestu’ i naoko na lagan način zaobišli te dvije vodeće ekipe te osvojili prvo mjesto, s prolaznim vremenom 2:20:32. Ovim putem Argonautima čestitamo na vrhunski odvoženoj utrci i prvom mjestu, a iznad svega im čestitamo na odličnoj taktici koju su strpljivo gradili i koja se na kraju pokazala ispravnom.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Čestitamo i lađarima Gusara Komin i Stabline koji su cijelu utrku na zavidnom nivou držali tempo, ali jednostavno ovaj put sreća nije bila na njihovoj strani. Dok ovo dopisujemo još uvijek nije poznat točan poredak, što ide na organizatora, tako da će vjerojatno ostati upisano da dijele drugu i treću poziciju.

Valja spomenuti i ekipu Crnoga puta, koji su startali lagano, četvrta do sedme pozicije. Onda su negdje oko Opuzena napravili jednu eksploziju, po našem skromnom mišljenju malo preuranjeno, što se na kraju pokazalo i ispravnim. Naime, sa sedme pozicije u jednom zaista silovitom zamahu su preskakali ekipu za ekipom, i vrlo brzo došli do vodeće pozicije. U jednom su trenutku gotovo za pola lađe bili ispred Gusara Komin. Ali vrlo brzo se vidilo da se taj tempo ne može zadržati, nakon čega je počelo vidno opadanje, jer ostati na takvom nivou do kraja utrke zaista bi bilo nemoguće. Do kraja utrke sačuvali su šestu poziciju. Četvrti u cilj stigli su lađari Gospe Karmelske iz Krvavca, dok su peti, za nijansu bolji od Crnog puta, ušli lađari Svetog Ilije Metković, od kojih smo zaista više očekivali.

RENT-A-CAR M 740

Utrku su kao i svake godine pratila brojna poznata lica iz svijeta politike, estrade a i svih drugih društvenih svera. Glavna pokroviteljica, predsjednica RH, gospođa Kolinda Grabar-Kitarević, ove godine se ispričala zbog nedolaska te kao zamjenu poslala gospodina Matu Granića koji je pobjednicima uručio medalje.

Od najpoznatih osoba možemo izdvojiti tegničkog premijera Tihomira Oreškovića, predsjednika HDZ-a, gospodina Andreja Plenkovića, zaista velikog gospodina Ćiru Blaževića, već standardnog, gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića, tehničke ministre Zlatka Hasnabegovića, Antu Šprlju, Daria Nakića, Davora Romića, gospodina Božu Petrova, Stipu Gabrića Jambu, župana Nikolu Dobroslavića, kao i odvjetnički tim Čedu Prodanovića i gospođu Jadranku Sloković, te mnoge druge, da se ne uvrijede ako smo ih slučajno izostavili.

Autor: Dalibor Čutura

UHIĆENI NA GRANICI

Na ljetovanju otuđili jet-ski i odvezli ga u Češku

Iako su na ljetovanju koristili vlastiti jet-ski, vratili su se u mjesto ljetovanja i od tamo otuđili još jedan jet-ski te ga odvezli u Češku gdje ga policija pokušava naći putem međunarodne policijske suradnje

Objavljeno prije

Foto: Ilustracija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Metković dvojica Poljskih državljana u dobi od 43 i 23 godine osumnjičeni su za kazneno djelo krađe i rano jutros predani pritvorskom nadzorniku Policijske postaje Metković.

Naime, u nedjelju, 16. srpnja 44-godišnjak je policiji prijavio krađu jet-skia koja se dogodila prethodne noći. Plovilo je bilo privezano za pontonsku platformu u moru u mjestu Blace u općini Slivno.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako su plovilo otuđili spomenuti poljski državljani koji su tu prethodno bili na ljetovanju.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Naime, tijekom ljetovanja su i sami koristili osobni jet-ski, te su se nakon odjave i povratka u Poljsku, zaustavili u BiH gdje su svoj jet-ski ostavili i praznim se trilerom vratili u Blace odakle su otuđili jet-ski kojeg su potom ostavili u Češkoj.

Uhićeni su na PGP Stara Gradiška temeljem raspisane potrage PP Metković kada su se vraćali po svoj jet-ski u BiH s namjerom da ga vrate u Poljsku.

RENT-A-CAR M 740

Otuđeni jet-ski za sada nije pronađen i s tim ciljem je zatražena međunarodna policijska suradnja.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije