Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

MELODIJE HRVATSKOG JUGA OPUZEN 2016.

Branku Medaku Grand Prix, Brnasu nagrada ‘Vinko Coce’, Bebi prva a Žveljarinkama druga nagrada publike

Objavljeno prije

Branko Medak i Nevena Ereš - FMHJ Opuzen 2016.

Foto: SlobodnaDalmacija.hr

Na opuzenskoj Pjaci sinoć je održan 23. Festival Melodija hrvatskog juga Opuzen 2016, na kojem tradicionalno nastupaju brojni metkovski izvođači. Slobodno možemo reći, apsolutni pobjednik sinoćnjeg festivala, jer pobrao je najbolju ocjenu publike i žirija, je neretvanski tenor Branko Medak, duet s Nevenom Ereš okrunio je nagradom Grand Prix. Tekst njihove pjesme Moja Dalma potpisuje Denis Batinović – Pekma, za aranžman je zaslužan Marko Nikolac., dok zasluge za video spot bere Marin VerajaFoto-studio Veraja iz Metkovića.

Branko Medak i Nevena Ereš - FMHJ Opuzen 2016.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Pored našeg tenora, svojom se pjesmom predstavio i naš istaknuti tekstopisac, Ivica Fudo Brnas, koji opet bilježi uspjehe. Njegova pjesma Zabatilo deset uri je osvojila prestižnu Nagradu ‘Vinko Coce’, a izvodila ju je Klapa Grobnik. Glazbu potpisuje Nera Ban.

Ivica Brnas Fudo i Klapa Grobnik - FMHJ Opuzen 2016.

Prvu nagradu publike osvojio je Zoran Bebić BebaKlapa učiteljica Žveljarin ponovno se iz Opuzena vratila sa nagradom. Ovog puta publika joj je dodijelila drugu nagradu za pjesmu Dolina, koju smo nedavno imali prilike slušati na predstavljanju videospota.

Klapa učiteljica Žveljarin - MHJ Opuzen 2016

Foto: SlobodnaDalmacija.hr

Našim izvođačima i tekstopiscima čestitamo i želimo im puno uspjeha u budućem radu.

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije