Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 1200×300
PIVAC 2 1200×300

LIJEPE VIJESTI STIŽU IZ NAŠEG PREMIJERLIGAŠA

AGS postao zlatni sponzor RK Metković-Mehanika, a u Klub se vraća i Ante Granić

Objavljeno prije

AGS je tvrtka iz Hrvatske. Specijalizirani su za aluminijske i ventilirane fasade i vjeruju da detalji čine razliku jer je umjetnost u njima.

Stipe Borvac direktor i vlasnik društva AGS, naglasio je da kao rođeni Metkovac i bivši rukometaš, ima pravo i dužnost biti uz Rukometni klub Metković – Mehanika. Ogroman iskorak je napravljen, dolaze neki novi ljudi, novi klinci i nova vremena. To je očito i tu priču treba podržat, jer je simbol

Metkovića i njegov najveći Brand. Društvo AGS godinama kroz svoju politiku društveno odgovornog promišljanja stoji iza niza neprofitnih projekata, ali kad je taj projekt u Metkoviću, kad je to rukomet, tu dvojbe nema. Iznad svih Metković.

OGLAS Zemljišta Jerkovac 740

Tom prilikom Viktor Koncul je rekao:

– Posebno mi zadovoljstvo predstavlja ovaj današnji potpis.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Još prije 10 godina kao zaposlenik Mađarske agencije Med-Sport doveo sam Antu Granića u mađarski klub Komlo. Tada smo rekli da bi bilo lijepo jednog dana vratit se kući, u jaki Metković i to se danas upravo događa.

Za to vrijeme Ante je postao jedan od najcjenjenijih vratara u Mađarskoj ligi, statistički nekoliko godina u samom vrhu lige po broju obrana u konkurenciji Mirka Alilovića, Rolanda Miklera, Rodriga Corallesa i sličnih te na kraju postao i madjarski rukometni reprezentativac što je ogroman uspjeh imajući u vidu ulaganja i igrače koji su tada igrali za tu reprezentaciju.

Sada je došlo vrijeme za povratak kući, Ante je svojim iskustvom, kvalitetom i renomeom ono što nam je nedostajalo za iskorak kojeg želimo napravit, vjerujemo da će Ante svojim povratkom započeti priču povratka naših metkovaca sa ozbiljnim inozemnim karijerama u svoj grad, svoj klub, – kazao je Koncul.

– Zadnje četiri godine pratim naš rukometni klub i nisam mogao ostati imun na konkretan poziv aktualne Klupske uprave. Želim igrati rukomet u svojoj dvorani pred svojim navijačima. U najboljim sam igračkim godinama, iskustvo je učinilo svoje i na rukomet imam sasvim drukčiji pogled nego prije 10 godina kada sam krenuo s inozemnom karijerom. Sretan sam zbog tog. Hvala svima koji su pomogli da karijeru nastavim u Metkoviću. Zahvaljujem se klubu Comlo i Državi Mađarskoj na svim onim lijepim trenutcima i uspomenama koje ću zauvijek pamtiti, ali moje srce priča Hrvatski, – dodao je Ante Granić.

Predsjednik Rukometnog kluba Metković-Mehanike, Nikola Veraja:

– Hvala Grani jer je održao svoje obećanje, hvala Vikcu, to je od početka bio njegov san. Hvala AGS-u, sto nas sve ove godine nemilosrdno potiče da budemo bolji, drukčiji i prepoznatljivi.

Polovinom svibnja ide novo predstavljanje. U sljedećoj sezoni Klub mijenja ime. Nakon 4 godine dokazivanja, privatni kapital konačno ulazi u klub, a direktori trgovačkih društava/investitora u UO kluba.

I hvala Daliboru Milanu. Njegova je u ovoj rukometnoj priči bila zadnja, a sada se pokazuje i da je bio u pravu, – istaknuo je Veraja.

NERETVANSKA LAĐA PONOVNO NA VOGALONGI

UL sveti Ilija Metković i ove godine sudjeluje na regati tradicijskih plovila u Veneciji

Objavljeno prije

Udruga lađara sveti Ilija Metković i ove godine sudjeluje na Vogalongi od 17. do 19. svibnja 2024. te tako četvrti put predstavlja neretvansku lađu na najpoznatijoj regati tradicijskih plovila u Veneciji.

– Ove je godine ULSIM u suradnji s Framom Metković, Goranom Matićem i Marijom Tomić Veraja odlučila uz promociju neretvanske lađe promovirati i kulturu kazališta zahvaljujući našim gimnazijalcima i framašima koji će u Veneciji na Campu San Polo izvesti svoju predstavu Pravilnik za brak čija je premijera bila u Metkoviću u prosincu 2023. godine. Ovom suradnjom nastojimo potaknuti očuvanje neretvanske baštine, lađe, i promovirati rad naših mladih framaša, učenika Gimnazije Metković, koji su svojim trudom i dobrovoljnim radom pridonijeli promociji kazališnog života našeg Grada.

Zahvaljujemo našim sponzorima te Ministarstvu vanjskih poslova i Hrvatskoj turističkoj zajednici koja je prepoznala naš rad i svojim donacijama omogućila nam odlazak u Veneciju, – rekao je predsjednik ULSIM, Dalibor Obradović.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Šambrole
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije