Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 1200×300
PIVAC 2 1200×300

NERETVA DOČEKUJE LIDERA PRVENSTVA, NK ZAGORU

Trener Galov pozvao navijače ‘Dolazi nam Zagora, u ovom trenutku jedan od najtežih protivnika lige’

‘Dolazi nam ekipa koja zadnjih 10 utakmica ima 10 pobjeda. Znači u jednom dobrom su nizu, isto kao i mi, tako da nas očekuje jedna jako dobra utakmica.’ – trener NK Neretva, Goran Galov

Objavljeno prije

Foto: Arhiva Metković NEWS

Nogometaši NK Neretva danas će na svom terenu dočekati lidera prvenstva 3.HNL Jug, momčad NK Zagora.

Zagora igra odlično i zadnjih deset kola ne zna za poraz. S drugu stranu Neretva je podigla nivo igre i zadnjih sedam kola proljetnog dijela natjecanja izgubila je samo od Zadra u posljednjim minutama.

Trener Goran Galov je optimističan.

OGLAS Zemljišta Jerkovac 740

– Iza nas su tri utakmice u kojima nismo primili pogodak i atmosfera u ekipi je jako dobra. U nekakvom svom dobrom momentu i pohvalio bi cijelu ekipu na predanom radu, zalaganju i ozbiljnosti, ali i odgovornosti. Među najmlađim ekipama smo u Ligi, momci su odgovorni, ozbiljni i karakterni, i samo takvi trebaju ostati.

Dolazi nam Zagora, lider prvenstva i u ovom trenutku jedan od najtežih protivnika u ligi. Ekipa koja počiva na dobrim individualcima poput Drage Gabrića i ostalih, koja u zadnjih 10 utakmica ima 10 pobjeda. Znači u jednom dobrom su nizu, isto kao i mi, tako da nas očekuje jedna jako dobra utakmica.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Moramo biti pažljivi, moramo biti disciplinirani u igri, tražiti svoje šanse, čekati greške protivnika. Ja se nadam da ćemo uz veliku podršku iz gledališta Iza vage, jer mislim da je ova ekipa zaslužila podršku s tribina, i uz našu dobru igru doći do boda. Ako ponovimo onu igru što smo u proteklim kolima proljetnog dijelu pokazali, spravom se imamo nadati bodovima, a bio bi zadovoljan i sa bodom. Normalno, jer dolazi ekipa, opet kažem, jako dobra. Ali ako nam se ukaže prilika, mi ćemo to znati iskoristi i uzeti sva tri boda, – istaknuo je Galov te dodao “Ovim putem pozivam navijače da dođu i daju podršku ovoj mladoj ekipi, da im bude lakše igrati. ”

U svakom slučaju pred nama je odlična utakmica i vjerujemo da će prijatelji nogometa ove mlade momke podržati u velikom broju s tribina.

Susret Iza Vage počinje u 16,30.

3.HNL Jug

 

NERETVANSKA LAĐA PONOVNO NA VOGALONGI

UL sveti Ilija Metković i ove godine sudjeluje na regati tradicijskih plovila u Veneciji

Objavljeno prije

Udruga lađara sveti Ilija Metković i ove godine sudjeluje na Vogalongi od 17. do 19. svibnja 2024. te tako četvrti put predstavlja neretvansku lađu na najpoznatijoj regati tradicijskih plovila u Veneciji.

– Ove je godine ULSIM u suradnji s Framom Metković, Goranom Matićem i Marijom Tomić Veraja odlučila uz promociju neretvanske lađe promovirati i kulturu kazališta zahvaljujući našim gimnazijalcima i framašima koji će u Veneciji na Campu San Polo izvesti svoju predstavu Pravilnik za brak čija je premijera bila u Metkoviću u prosincu 2023. godine. Ovom suradnjom nastojimo potaknuti očuvanje neretvanske baštine, lađe, i promovirati rad naših mladih framaša, učenika Gimnazije Metković, koji su svojim trudom i dobrovoljnim radom pridonijeli promociji kazališnog života našeg Grada.

Zahvaljujemo našim sponzorima te Ministarstvu vanjskih poslova i Hrvatskoj turističkoj zajednici koja je prepoznala naš rad i svojim donacijama omogućila nam odlazak u Veneciju, – rekao je predsjednik ULSIM, Dalibor Obradović.

OGLAS Zemljišta Jerkovac 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Šambrole
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije