Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 1200×300
PIVAC 2 1200×300

23.KOLO 3.NL JUG

Zagora opravdala status lidera prvenstva, iz Metkovića nosi puni plijen

Objavljeno prije

U 23. kolu 3.NL Jug nogometaši Neretve nisu uspjeli zadržat bod(ove) u Metkoviću, momčad Zagore opravdala je status lidera prvenstva i u Unešić nosi puni plijen. Svoju jedanaestu pobjedu u nizu okrunili su rezultatom 1:3 (0:1),

U listu strijelaca kod gostiju redom su se upisivali Drago Gabrić 31′, Ivan Krajina 61′ i Matej Maretić 84′. Jedini pogodak za Neretvu postigao je Fran Ćavar u 74. minuti susreta.

Tijekom utakmice Blue White Killersi su razvili transparent posvećen pok. Juri Erešu – Pujti. Na transparentu piše:

OGLAS Zemljišta Jerkovac 740

Nek te gore čuvaju nebesa plava, dolje čuvamo te mi od zaborava! BWK – Jure Ereš – Pujta (1963.-2024.)

Blue White Killersi transparent posvetili pok. Juri Erešu – Pujti

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Od neretvanski klubova tu je i NK Neretvanac koji je izgubio na gostovanju u Vodicama s 3:2 (0:2). Pogotke za 0:2 opuzenskog trećeligaša postigli su Mario Popić 26′ i Nikola Krešić 43′.  U drugom dijelu Vodice dižu razinu svoje igre i s tri pogotka preokreću rezultat u svoju korist. Golove su postigli Stipe Crljen 57′, Hrvoje Spahija 87′ i Toni Španja 90′.

U slijedećem kolu nogometaši Neretve putuju kod Sloge u Mravnice, a Neretvanac na Podvornici dočekuje kliškog Uskoka.

3.NL Jug

NERETVANSKA LAĐA PONOVNO NA VOGALONGI

UL sveti Ilija Metković i ove godine sudjeluje na regati tradicijskih plovila u Veneciji

Objavljeno prije

Udruga lađara sveti Ilija Metković i ove godine sudjeluje na Vogalongi od 17. do 19. svibnja 2024. te tako četvrti put predstavlja neretvansku lađu na najpoznatijoj regati tradicijskih plovila u Veneciji.

– Ove je godine ULSIM u suradnji s Framom Metković, Goranom Matićem i Marijom Tomić Veraja odlučila uz promociju neretvanske lađe promovirati i kulturu kazališta zahvaljujući našim gimnazijalcima i framašima koji će u Veneciji na Campu San Polo izvesti svoju predstavu Pravilnik za brak čija je premijera bila u Metkoviću u prosincu 2023. godine. Ovom suradnjom nastojimo potaknuti očuvanje neretvanske baštine, lađe, i promovirati rad naših mladih framaša, učenika Gimnazije Metković, koji su svojim trudom i dobrovoljnim radom pridonijeli promociji kazališnog života našeg Grada.

Zahvaljujemo našim sponzorima te Ministarstvu vanjskih poslova i Hrvatskoj turističkoj zajednici koja je prepoznala naš rad i svojim donacijama omogućila nam odlazak u Veneciju, – rekao je predsjednik ULSIM, Dalibor Obradović.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Šambrole
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije