Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

USUSRET REFERENDUMU

SDP Metković pozvao članove da izađu na referendum i glasaju PROTIV

Objavljeno prije

sdp-metkovic

Povodom predstojećeg referenduma na kojem će se građani Republike Hrvatske izjasniti o odredbi po kojoj bi u Ustavu RH brak trebalo definirati, ili ne, kao životna zajednica žene i muškarca, Gradska organizacija SDP-a Metković je na tu temu danas održala press konferenciju.

Sveznalica 7400xXpx

Unošenjem ovakve odredbe u Ustav došlo bi do ograničavanja prava jedne zajednice, odnosno došlo bi do jasne diskriminacije jedne skupine građana, ističu u SDP-u Metković i dodaju:

Gradska organizacija SDP Metković je PROTIV diskriminacije bilo kakvih manjina pa tako i istospolnih zajednica. Smatramo kako je referendumsko pitanje “Jeste li za to da se u Ustav Republike Hrvatske unese odredba po kojoj je brak životna zajednica žene i muškarca?“ diskriminacijsko prema jednoj manjinskoj skupinu u našem društvu. Definicija braka i zajednica, prava u braku i zajednici, trebaju biti predmet zakonske regulative kao i što je do sada bio slučaj, a ne nešto što bi se trebalo unijeti u Ustav kao temeljni pravni akt.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Obitelj u Hrvatskoj nije ugrožena upropaštavanjem države od takozvanih domoljubnih političara, nije ugrožena pljačkom svega onoga što su generacije godinama stvarale, nije ugrožena zatvaranjem očiju ispred gospodarskog kriminala, nije ugrožena nezaposlenošću, već je, barem tako izgleda, za obitelj najopasnija jedna skupina hrvatskih građana koji vole na drugačiji način.

Stoga pozivamo sve članove i simpatizere SDP Metković da iziđu na referendum i glasuju PROTIV, protiv diskriminacije i protiv narušavanja sekularnih temelja naše države, poručuju iz SDP-a Metković.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

Sveznalica 7400xXpx

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije