Ostanimo u kontaktu

Sigurni u pobjedu

Potpisan koalicijski sporazum SDP-a, HNS-a i HSS-a

Objavljeno prije

KOALICIJA_SDP_HSS_I_HNS_07-04-2013

Sporazum su potpisali predsjednici stranačkih županijskih organizacija, Davor Penić u ime SDP-a, Andro Vlahušić u ime HNS-a i Stipe Gabrić Jambo u ime HSS-a. Svi stranački čelnici uvjereni su u pobjedu na predstojećim  izborima, a tom prigodom nazočne su pozdravili koalicijski kandidat za župana SDP-ovac Mirko Duhović te nositelj liste za Županijsku skupštinu, također SDP-ovac Oleg Valjalo.

Stipe Gabrić Jambo tom prigodom istaknuo je kako je bio spreman nositi listu za Županijsku skupštinu, no kako je odluka partnera bila da bude netko iz SDP-a.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Oduševljen sam koalicijom jer sam jedan od HSS-ovaca koji u prošlom mandatu Vlade nije želio poslušati središnjicu oko biranja koalicijskih partnera. Kako su prošli oni koji su to napravili vidi se nakon onoga što se s HSS-om dogodilo nakon prošlih parlamentarnih izbora, istaknuo je Jambo te dodao kako je izuzetno ponosan na dubrovačko sveučilište.

HDZ deset godina nije želio dati staru bolnicu, Vlahušić kao ministar i ja kao nositelj nezavisne liste u mandatu naše županice Mire Buconić odmah smo se dogovorili oko stare bolnice.

Prenosi A.H. za dubrovacki.hr

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

Od 427 obrađenih uzoraka 35 je novih slučajeva zaraze koronavirusom

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je 35 novih slučajeva zaraze koronavirusom.

Radi se o 20 osoba muškog spola i 15 osoba ženskog spola: 16 iz Dubrovnika, osam iz Vele Luke, pet iz Orebića, četiri iz Trpnja te jednoj iz Konavala i Korčule.

Izliječeno je 30 osoba: 13 iz Dubrovnika, osam iz Ploča, dvije iz Konavala, Metkovića, Vele Luke i Župe dubrovačke te jedna iz Lumbarde.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

U posljednja 24 sata obrađeno je 427 uzoraka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 147 024 uzorka.

U OB Dubrovnik hospitalizirane su 24 osobe pozitivne na koronavirus, a tri pacijenta zahtijevaju intenzivnu skrb i nalaze se na respiratoru.

U samoizolaciji su 774 osobe, a u posljednja 24 sata nije utvrđen slučaj kršenja mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđena su ukupno 963 slučaja kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije