Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px
TASLAK 1200xXXX

FACEBOOK

Zanima li vas tko vas je izbrisao s liste prijatelja?

Objavljeno prije

facebook

Ako koristite Firefox ili Chrome Internet preglednik “Unfriend Notify for Facebook” ekstenzija omogućiti će vam da vidite tko više nije s vama u prijateljskim odnosima na Facebook-u.

Dakle, dovoljno je da instalirate aplikaciju i nakon toga odete na karticu prijatelji, na vašemu Facebook profilu, i odmah u prvom redu ispod slike pojavit će se opcija “Izgubljeni prijatelji” koja prikazuje i linkom vodi do liste prekinutih prijateljstava.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Možda i nije neka vijest, ali zasigurno da će okorjelim korisnicima ove najveće društvene mreže na svijetu biti zanimljiva.

face-lost-frends

GALA HOME 740px

Dovoljno je da odete u Chrome Store ili Add-ons Firefoxs i napravite pretragu za pojam Unfriend Notify for Facebook, te nakon pronalaska ekstenziju klikom da gumb dodaj jednostavno instalirate.

Ukoliko je želite izbrisat, u postavkama (Settings) vašeg preglednika idite na karticu Proširenja (Extensions, ili Add-Ons u Firefoxu) te tamo, prvo skinite kvačicu sa ekstenzije da je ne želite koristiti, pa je potom i obrišite.

OBILJEŽAVANJE 30. GODIŠNJICE POGIBELJI HRVATSKOG BRANITELJA

Memorijalni biciklistički maraton “Ivica Prusac – Juma”

Objavljeno prije

Arhivska fotografija

U spomen na tridesetu godišnjicu pogibelji našeg branitelja Ivice Prusca-Jume, BK Relaks organizira 28.5. biciklistički maraton koji starta u 9:15 h s Trga kralja Tomislava.

Jedan od ciljeva im je dolazak ka Spomeniku poginulim braniteljima u Bagalovićima. Ondje će u 10:00 h zajedno s predstavnicima branitelja i vlasti odati počast Ivici, ali i svim ostalima iz doline Neretve koji su položili svoj život za Lijepu Našu.

Nakon počasti, slijedi ostatak vožnje po “Dolini” i zaokruživanje ovog memorijalnog maratona.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije