Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

KARATE PRVENSTVO HRVATSKE

Petra Bebić ponovila prošlogodišnji rezultat, osvojila broncu

Objavljeno prije

IMG_1530

Prošlog vikenda, 08. i 09. ožujka, u Nedelišću je održano Karate Prvenstvo Hrvatske u borbama za učenice i učenike pojedinačno, te za mlađe kadetkinje i mlađe kadete pojedinačno. Karate klub Knez Domagoj sudjelovao je sa sedam natjecatelja.

Brončanu medalju u kategoriji učenice + 44 osvojila je Petra Bebić, te je time ponovila prošlogodišnji  rezultat sa Prvenstva Hrvatske u  Biogradu gdje je također osvojila brončanu medalju u kategoriji učenice +44.

U kategoriji mlađe kadetkinje +55 Josipa Bebić došla je do repesaža za brončanu medalju.

Na navedenom Prvenstvu Hrvatske  također su uspješni bili  Luka Kravar u kategoriji učenici  -34, Matea Bebić u kategoriji  učenice -40, Roko Kravar u kategoriji mlađi kadeti  -41, Ivan Marević u kategoriji  mlađi kadeti -45, Ante Bebić (Markov) u kategoriji mlađi kadeti -45 i Petra Bebić u kategoriji mlađe kadetkinje +55, – stoji u priopćenju Svjetlane Bebić.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

IMG_1533 IMG_1532 IMG_20140308

U SIJEČNJU BESPLATNI TRENINZI

Karate klub Metković upisuje nove članove

Objavljeno prije

Karate klub Metković

Tijekom mjeseca siječnja 2019. Karate klub Metković nudi BESPLATNE TRENINGE svim zainteresiranim od 6 godina pa nadalje, da se u tom vremenu upoznaju sa ovom drevnom vještinom samoobrane i sportom koji razvija motoriku cijelog tijela, jedan od sportova i kojeg doktori preferiraju za mlađe uzraste, kao bazični sport za daljnje sportsko razvijanje djeteta.

Pored učenja karatea, u klubu treniraju vrhunski treneri od kojih tri posjeduju trenerske diplome, smjer karate, od Kinezoloških fakulteta i Hrvatskog olimpijskog odbora.

Trenira se u novom, tek napravljenom klimatiziranom, toplom i ugodnom prostoru kluba, prilagođenom ovom sportu, sa svom potrebnom opremom za karate i kondicijski program kroz 8 postojećih sprava za vježbanje, u samom centru grada.

– Postanite član Karate kluba Metković, koji sad broji 92 člana, trenirajte sa Balkanskim viceprvacima, reprezentativcima Hrvatskog karate saveza, putujte i budite natjecatelj  na blizu 30 turnira tijekom godine i družite se na svim klupskim manifestacijama.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Karate klub Metković daje garanciju da će svako dijete u klubu postati samouvjerenije u sebe, fizički jače, biti poslušnije, poštivati sebe, vršnjake , starije i sve vrijednosti klupskog kodeksa, – poručuju iz KK Metković.

Dođite na adresu kluba Kneza Branimira 4, (bivša Lesnina-Anaid) iznad igraonice Zvrk, ponedjeljkom srijedom i petkom od 17,25 do 22,00 sata ili nazovite na 098 171 36 36.

Sveznalica 7400xXpx

Sve o Karate klubu Metković možete vidjeti na web adresi kluba www.kkmetkovic.hr.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači -kutija 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije