Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

ERASMUS PLUS PROJEKT

Zamjenica župana Marević i pročelnica Dadić primile metkovske gimnazijalce i sudionike projekta iz pet država

Objavljeno prije

Zamjenica župana Žaklina Marević i v.d. pročelnica UO za društvene djelatnosti Jelena Dadić primile su u utorak u palači Ranjina sudionike Erasmus+ projekta “Maths routes around Europe” kojem je domaćin Gimnazija Metković. Riječ je o učenicima i profesorima iz Španjolske, Portugala, Velike Britanije, Italije i Poljske, a cilj projekta je upoznavanje kulturne i povijesne baštine grada i regije zemlje domaćina povezujući je s matematikom.

Zamjenica Marević ovom je prilikom poželila dobrodošlicu svim sudionicima projekta te im poželjela ugodan i prvenstveno poučan posjet središtu Dubrovačko-neretvanske županije.
V.d. pročelnice Dadić rekla je ovom prilikom kako je Dubrovnik kroz povijest iznjedrio brojne znanstvenike i matematičare od kojih su možda njapoznatiji Ruđer Bošković i Marin Getaldić koji su svojim doprinosom bili daleko ispred svog vremena.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

RADOVI NA PUKNUĆU VODOVODNE MREŽE

Ulica Put Narone kroz jutro bez vode

Objavljeno prije

Obavještavaju se korisnici vodnih usluga u ulici Put Narone, da će danas 08.08.2022. od 9:30 do 11:30 zbog radova na iznenadnom puknuću na vodoopskrbnoj mreži doći do prekida u isporuci vode.

Iz Gradskog vodovoda mole za razumijevanje.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije