Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

GRAD METKOVIĆ

Za program ‘Zaželi i ostvari’ odobreno 5.329.980,00 kuna

Objavljeno prije

projekt Zazeli i ostvari

Gradu Metkoviću je Ministarstvo rada i mirovinskog sustava Odlukom o financiranju od 29. listopada 2018. godine odobrilo financiranje projekta „Zaželi i ostvari“ u bespovratnom iznosu od 5.329.980,00 kn.

Sveznalica 7400xXpx

Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt „Zaželi i ostvari“ (Kodni broj: UP.02.1.1.05.0191.) Grad Metković je potpisao 2.siječnja 2018. godine s Ministarstvom rada  i mirovinskog sustava i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, te od tog datuma kreće provedba projekta koja će trajati 30 mjeseci.

Projekt je  sufinanciran  sredstvima iz Europske unije, u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda u 100%-tnom iznosu.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Partneri u projektu su:

  • Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Dubrovnik
  • Centar za socijalnu skrb Metković
  • Općina Kula Norinska
  • Udruga Dobra

Ovim projektom će se osnažiti i unaprijediti radni potencijal 35 teže zapošljivih žena s područja grada Metkovića i Općine Kula Norinska, te potaknuti socijalnu uključenost  i povećati razina kvalitete života 140 krajnjih korisnika. Uz to, ženama koje budu uključene u projekt biti će omogućen dodatni program obrazovanja u skladu s realnim potrebama na tržištu rada kako bi se u konačnici povećala njihova zapošljivost i nakon završetka provedbe projekta.

Ovo je trenutno i najveći ugovoreni iznos unutar programa „Zaželi-program zapošljavanja žena“ u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, te predstavlja još jedan od velikih uspjeha Grada Metkovića i njegovog projektnog tima u povlačenju bespovratnih sredstava iz Europskog socijalnog fonda.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

Sveznalica 7400xXpx

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije