Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

ZAŽELI - PROGRAM ZAPOŠLJAVANJA ŽENA

Udruga DOBRA nastavlja sa projektom ‘Ja iz ove zemlje ne idem’

Objavljeno prije

U Splitu 19. listopada 2022. održalo se svečano potpisivanje ugovora u okviru Poziva „Zaželi – program zapošljavanja žena – faza III“ za koje su potpisani i uručeni ugovori, točnije njih 29. Kroz provođenje ovih projekta zaposlit će se ukupno 500 žena koje će pružati uslugu potpore i podrške za 3 400 starijih i/ili nemoćnih osoba u sljedećih šest do osam mjeseci.

Jedan od potpisnika ugovora bila je i udruga DOBRA iz Metkovića. Na dodjeli su iz Metkovića sudjelovali predstavnici Udruge DOBRA, čiji je projekt „Ja iz ove zemlje ne idem III“ ugovoren u iznosu od  593.280,00 kn.  Projekt će se realizirati na području općina Zažablje i grada Metkovića u narednih 8 mjeseci, te je nastavak na prethodne projekte „Ja iz ove zemlje ne idem!“, „Ja iz ove zemlje ne idem br. 2“ , koji su se  provodili prethodnih godina.

Planirani početak realizacije projekta je 1. studenog 2022. godine.

Partneri na projektu su Hrvatski zavod za zapošljavanje – podružnica Dubrovnik, Centar za socijalnu skrb Metković, Općina Zažablje i Grad Metković. Projekt „Ja iz ove zemlje ne idem III“ je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

IZGRADNJA VODOSPREME VID S DOVODNIM I ODVODNIM CJEVOVODOM

Zbog radova na cjevovodu privremeno se zatvara za promet Ulica Dr. Franje Tuđmana u Vidu

Objavljeno prije

Obaviještavamo stanovnike naselja Vid da će ulica Dr. Franje Tuđmana (od križanja s ulicom Ledene Gospe do križanja s ulicom Markote) biti zatvorena za promet u periodu od 07.02.2023. do 11.02.2023. zbog radova na izgradnji dovodnog cjevovoda, kroz projekt “Izgradnja vodospreme Vid s dovodnim i odvodnim cjevovodom”.

Iz gradskog vodovoda mole stanovnike da koriste alternativne pravce, sukladno priloženoj skici.

U slučaju ranijeg završetka radova, promet će biti ranije normaliziran.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije