Ostanimo u kontaktu
SPOT Shopping Mall 1200px

ZAŽELI – PROGRAM ZAPOŠLJAVANJA ŽENA

Udruga DOBRA započela s provedbom projekta ‘Ja iz ove zemlje ne idem br.2’

Objavljeno prije

Udruga DOBRA je započela sa provedbom projekta Ja iz ove zemlje ne idem br.2., koji je u sklopu programa ZAŽELI – PROGRAM ZAPOŠLJAVANJA ŽENA.

Ja iz ove zemlje ne idem br. 2 je projekt s kojim će se osnažiti i unaprijediti radni potencijal 15 teže zapošljivih žena s nižom razinom obrazovanja, zapošljavanjem na teritoriju općina Zažablje, Slivno i Pojezerje, te grada Metkovića, koje će ublažiti posljedice njihove nezaposlenosti i rizike od siromaštva, te također povećati socijalnu uključenost i razinu kvalitete života starijih osoba i osoba u nepovoljnom položaju na području doline Neretve.

Kroz provedbu projekta će se zaposliti i obrazovati 15 pripadnica ciljane skupine, koje će kroz 12 mjeseci obavljati potporu i pomoć za 90 starijih i nemoćnih osoba na području doline Neretve.

Partneri na projektu su: Hrvatski zavod za zapošljavanje – područni ured Dubrovnik, Centar za socijalnu skrb Metković, općina Pojezerje i općina Zažablje.

Ovaj projekt sufinanciran je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 1.389.900,00 kn.

Udruga Dobra

RADOVI NA VODOOPSKRBNOJ MREŽI

Dio desne strane grada kroz jutro bez vode

Objavljeno prije

Obavještavaju se korisnici vodnih usluga u ulicama: Kneza Trpimira, Mileževac i Jerkovačka, da će u petak, 18.6.2021. od 8:30 do 9:30 sati zbog radova na vodoopskrbnoj mreži doći do prekida u isporuci vode.

Iz Gradskog vodovoda korisnike mole za razumijevanje.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije