Ostanimo u kontaktu

Akcija humanitarnog karaktera

Udruga osoba s invaliditetom “Prijatelj” organizira donatorsku večer

Objavljeno prije

udruga-prijateljUdruga osoba s invaliditetom “Prijatelj” iz Metkovića ostvarila je svojim trudom i vašom pomoći dva velika projekta: Neurofeedback aparat za djecu sa autizmom je kupljen i već je dva mjeseca u upotrebi, kombi vozilo za osobe s invaliditetom je u završnom procesu pa se nadamo i vjerujemo da ćete nas podržati i u ovom koji je pred nama.

Udruzi “Prijatelj” doniran je prostor 240 m2 od grada Metkovića kojeg želimo urediti i prilagoditi REHABILITACIJSKOM CENTRU ZA DJECU SA POTEŠKOĆAMA U RAZVOJU, tim povodom 25.04 u 20:00 sati organiziramo DONATORSKU VEČER u restoranu ADRIA u Metkoviću.

Cijena ulaznice iznosi 200 kn, od kojih 100 kn ide za pomoć REHABILITACIJSKOM CENTRU ZA DJECU SA POTEŠKOĆAMA U RAZVOJU.

U cijenu ulaznice uvrštena je večera, piće, grupa”Galeb” i glazbeni sastav “Versi”.
Glavni događaj večeri je aukcija predmeta poznatih Hrvata s potpisom i aukcija umjetničkih slika.

Ulaznice u preprodaji možete nabaviti u Caffe baru “Ćakula” u Metkoviću, te Caffe baru “Paško” u Pločama.

Srdačno zahvaljujemo na Vašem odazivu i nadamo se Vašoj suradnji i u budućim humanitarnim projektima, te svako dobro Vam žele članovi UOSI “Prijatelji”.

donatorska

SRETAN ROĐENDAN

44 godine su prošle od osnutka KUD-a Metković

Objavljeno prije

44 godine su prošle od kad je osnovano Kulturno umjetničko društvo Metković, davne već 1977. godine, 9. veljače osnovan je ud skupine gradskih entuzijasta među kojima su bili profesori Radojka i Vide Bagur, Zdravko Obradović, Danilo Obradović, Marica Božinović i drugi…

Društvo je uglavnom djelovalo u školama, bilo osnovnim ili srednjim, a objedinjavalo je razne aktivnosti amaterskog stvaralaštva poput folklora, mandolinskog orkestra, zbora, dramskih aktivnosti, koje su se poslije odvojile u MAK, te čak i fotografske sekcije.

Koristimo ovu priliku da im poželimo da što prije počnu sa radom, da se u prostorijama Društva ponovo čuju pjesme i odzvanjaju koraci svih uzrasta našeg društva, na radost svih nas i čuvanja tradicije svog zavičaja. Sretan vam 44 rođendan!

Kao i cijelo društvo i vas je zadesila ova nazovimo je epidemiološka izolacija, ali sve je prolazno tako će i ovo proći, i uskoro će se opet u našem gradu čuti ples i pjesma.

 

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije