Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

POZDRAV IZ AFRIKE

Učenici OŠ Stjepana Radića i djeca Sirotišta sv. Ante u Tanzaniji podržavaju se već 7 godina

Objavljeno prije

OŠ Stjepana Radića, Afrički trbuščići

Nakon što je u OŠ Stjepana Radića hrvatska misionarka laikinja Ivana Parlov, članica Udruga za pomoć siromašnima u domovini i svijetu Kolajna ljubavi, 2011. godine održala zanimljivo predavanje o djeci Tanzanije, u školi se je održalo niz humanitarnih akcija kao podrška radu sirotišta. U veljači ove godine, Antonia Pejaković, predsjednica Udruge Kolajna ljubavi, nam je predstavila projekt za učenike i učitelje Afrički trbuščići  kao i djelovanje Sirotišta sv. Ante u Tanzaniji.

Naši empatični učenici su se zajedno sa svojim roditeljima i ovaj put odazvali akciji, svatko na svoj način. Neki su odvajali od svog džeparca, drugi su prikupljali plastične boce i nosili ih na otkup, jer je cilj bio da svatko da nešto od sebe, a ne samo novac. Učenicima je na taj način omogućeno razumijevanje pojma volonterstva koje donosi i osobno zadovoljstvo.

Kao dio osobnog zadovoljstva je i zahvala djece Afrike koja im je poslana u video uratku koji slijedi.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

VID-20180907-WA0006

Koordinatorica akcije
Nikolina Vugdelija, prof.
Preneseno s: Osnovna škola Stjepana Radića

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije