Ostanimo u kontaktu
ULTIMATE SPORTS GYM – 1200×250

NAGRAĐENI USPJEŠNI OSNOVNOŠKOLCI

Gradonačelnik Dalibor Milan dodjelio priznanja učenicima i mentorima koji su sudjelovali na državnim natjecanjima u znanju, smotrama i sportu /FOTO/

Objavljeno prije

Dodjela priznanja učenicima (31)

Gradonačelnik Dalibor Milan danas je u galeriji Gradskog kulturnog središta dodjelio priznanja učenicima i mentorima osnovnih škola koji su sudjelovali na državnim natjecanjima u znanju, smotrama i sportu u školskoj godini 2017./2018.

Učenicima i mentorima dodjeljeno je oko 100 priznanja, s tim da su neki učenici i mentori dobili više njih budući da su sudjelovali na više natjecanja. Oko 70 priznanja dobili su učenici OŠ don Mihovila Pavlinovića, a oko 30 učenici OŠ Stjepana Radića.

Gradonačelnik Milan u govoru je rekao da mu je čast pozdraviti uspješne učenike, njihove mentore i ravnateljice, te je izrazio nastojanja gradske uprave da učenici vide budućnost u svom gradu.

Dragi učenici, pored vašeg imena, imena mentora i škole stoji istaknuto ime vašega grada Metkovića. Svojim uspjehom, trudom, talentom i voljom, predstavljali ste svoj grad diljem Republike Hrvatske i zbog toga Vam u svoje ime, kao gradonačelnik Grada Metkovića, u ime gradske uprave, a siguran sam i svih građana Metkovića, čestitam s najdubljim i najiskrenijim poštovanjem. Ovaj grad je ponosan na vas i na vaš uspjeh, ali i na uspjeh vaših mentora, profesora i učitelja koji su u vama prepoznali talente, nesebično vam prenjeli svoje zanje i bili vam najbolja moguća potpora u ostvarenju svih vaših rezultata. Dragi profesori i učitelji, čestitam i vama. Nemojte se umoriti nikada u prenošenju znanja. Budite uvijek, kao i do sada, inspiracija ovim mladim ljudima.

Dragi ravnatelji i ravnateljice, vi se svakodnevno nalazite pred zahtjevinim izazovima odgojno-obrazovnog procesa. Čestitam i vama jer uspješno vodite svoje školske ustanove i doprinosite da naše škole budu prepoznate i priznate. Uspjeh ovih učenika i njihovih mentora i vaš je uspjeh te vam na tome iskreno čestitam.

Kao gradonačelnik Metkovića sa svojim suradnicima imam zadaću raditi na dobrobit svih građana. Pogled na vas sve ovdje, moj su motiv i poticaj da moram dati sve od sebe da ovi pametni mladi ljudi vide svoju budućnost u svom gradu, da svoj osobni i profesionalni razvoj nastave ovdje – rekao je Milan.

Učenicima čestitamo i mi te im želimo da napune baterije na praznicima kako bi i sljedeće godine ostvarili iste, ako ne i veće uspjehe.

Tekst/Foto: Marija Jeramaz / Metković NEWS

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S20 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije