Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

NAGRAĐENI USPJEŠNI OSNOVNOŠKOLCI

Gradonačelnik Dalibor Milan dodjelio priznanja učenicima i mentorima koji su sudjelovali na državnim natjecanjima u znanju, smotrama i sportu /FOTO/

Objavljeno prije

Dodjela priznanja učenicima (31)

Gradonačelnik Dalibor Milan danas je u galeriji Gradskog kulturnog središta dodjelio priznanja učenicima i mentorima osnovnih škola koji su sudjelovali na državnim natjecanjima u znanju, smotrama i sportu u školskoj godini 2017./2018.

Učenicima i mentorima dodjeljeno je oko 100 priznanja, s tim da su neki učenici i mentori dobili više njih budući da su sudjelovali na više natjecanja. Oko 70 priznanja dobili su učenici OŠ don Mihovila Pavlinovića, a oko 30 učenici OŠ Stjepana Radića.

Gradonačelnik Milan u govoru je rekao da mu je čast pozdraviti uspješne učenike, njihove mentore i ravnateljice, te je izrazio nastojanja gradske uprave da učenici vide budućnost u svom gradu.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Dragi učenici, pored vašeg imena, imena mentora i škole stoji istaknuto ime vašega grada Metkovića. Svojim uspjehom, trudom, talentom i voljom, predstavljali ste svoj grad diljem Republike Hrvatske i zbog toga Vam u svoje ime, kao gradonačelnik Grada Metkovića, u ime gradske uprave, a siguran sam i svih građana Metkovića, čestitam s najdubljim i najiskrenijim poštovanjem. Ovaj grad je ponosan na vas i na vaš uspjeh, ali i na uspjeh vaših mentora, profesora i učitelja koji su u vama prepoznali talente, nesebično vam prenjeli svoje zanje i bili vam najbolja moguća potpora u ostvarenju svih vaših rezultata. Dragi profesori i učitelji, čestitam i vama. Nemojte se umoriti nikada u prenošenju znanja. Budite uvijek, kao i do sada, inspiracija ovim mladim ljudima.

Dragi ravnatelji i ravnateljice, vi se svakodnevno nalazite pred zahtjevinim izazovima odgojno-obrazovnog procesa. Čestitam i vama jer uspješno vodite svoje školske ustanove i doprinosite da naše škole budu prepoznate i priznate. Uspjeh ovih učenika i njihovih mentora i vaš je uspjeh te vam na tome iskreno čestitam.

Kao gradonačelnik Metkovića sa svojim suradnicima imam zadaću raditi na dobrobit svih građana. Pogled na vas sve ovdje, moj su motiv i poticaj da moram dati sve od sebe da ovi pametni mladi ljudi vide svoju budućnost u svom gradu, da svoj osobni i profesionalni razvoj nastave ovdje – rekao je Milan.

Učenicima čestitamo i mi te im želimo da napune baterije na praznicima kako bi i sljedeće godine ostvarili iste, ako ne i veće uspjehe.

Tekst/Foto: Marija Jeramaz / Metković NEWS

GABELA

Dvije osobe privedene, uzgajali canabis u plasteniku

Objavljeno prije

U četvrtak, 13.10.2022. godine, djelatnici Sektora krim. policije MUP-a HNŽ lišili su slobode dvije osobe iz Gabele, I.R .(1980) i N.R.(1980), zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga, javio je Čaportal.

Naime, temeljem pismene Naredbe Općinskog suda Čapljina izvršen je pretres plastenika u Gabeli, na zemlji u vlasništvu I. R., kojom prilikom je pronađeno ukupno 15 stabljika koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu Canabis, visine 2,40 m.

Osobe su zadržane radi kriminalističke obrade, a o svemu je upoznat tužitelj, navodi se u informaciji MUP-a HNŽ.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije