Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

NAGRAĐENI USPJEŠNI OSNOVNOŠKOLCI

Gradonačelnik Dalibor Milan dodjelio priznanja učenicima i mentorima koji su sudjelovali na državnim natjecanjima u znanju, smotrama i sportu /FOTO/

Objavljeno prije

Dodjela priznanja učenicima (31)

Gradonačelnik Dalibor Milan danas je u galeriji Gradskog kulturnog središta dodjelio priznanja učenicima i mentorima osnovnih škola koji su sudjelovali na državnim natjecanjima u znanju, smotrama i sportu u školskoj godini 2017./2018.

Učenicima i mentorima dodjeljeno je oko 100 priznanja, s tim da su neki učenici i mentori dobili više njih budući da su sudjelovali na više natjecanja. Oko 70 priznanja dobili su učenici OŠ don Mihovila Pavlinovića, a oko 30 učenici OŠ Stjepana Radića.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Gradonačelnik Milan u govoru je rekao da mu je čast pozdraviti uspješne učenike, njihove mentore i ravnateljice, te je izrazio nastojanja gradske uprave da učenici vide budućnost u svom gradu.

Dragi učenici, pored vašeg imena, imena mentora i škole stoji istaknuto ime vašega grada Metkovića. Svojim uspjehom, trudom, talentom i voljom, predstavljali ste svoj grad diljem Republike Hrvatske i zbog toga Vam u svoje ime, kao gradonačelnik Grada Metkovića, u ime gradske uprave, a siguran sam i svih građana Metkovića, čestitam s najdubljim i najiskrenijim poštovanjem. Ovaj grad je ponosan na vas i na vaš uspjeh, ali i na uspjeh vaših mentora, profesora i učitelja koji su u vama prepoznali talente, nesebično vam prenjeli svoje zanje i bili vam najbolja moguća potpora u ostvarenju svih vaših rezultata. Dragi profesori i učitelji, čestitam i vama. Nemojte se umoriti nikada u prenošenju znanja. Budite uvijek, kao i do sada, inspiracija ovim mladim ljudima.

Dragi ravnatelji i ravnateljice, vi se svakodnevno nalazite pred zahtjevinim izazovima odgojno-obrazovnog procesa. Čestitam i vama jer uspješno vodite svoje školske ustanove i doprinosite da naše škole budu prepoznate i priznate. Uspjeh ovih učenika i njihovih mentora i vaš je uspjeh te vam na tome iskreno čestitam.

Kao gradonačelnik Metkovića sa svojim suradnicima imam zadaću raditi na dobrobit svih građana. Pogled na vas sve ovdje, moj su motiv i poticaj da moram dati sve od sebe da ovi pametni mladi ljudi vide svoju budućnost u svom gradu, da svoj osobni i profesionalni razvoj nastave ovdje – rekao je Milan.

Učenicima čestitamo i mi te im želimo da napune baterije na praznicima kako bi i sljedeće godine ostvarili iste, ako ne i veće uspjehe.

Tekst/Foto: Marija Jeramaz / Metković NEWS

PROMETNA NESREĆA KOD KOMINA

U sudaru četiri osobna vozila nastala velika materijalna šteta

Objavljeno prije

U petak oko 8:00 došlo je do prometne nesreće na Jadranskoj magistrali između Komina i Opuzena.

Kako su nam rekli iz OKC-a, u nesreći su sudjelovala četiri osobna vozila, a kako doznajemo dva su se sudarila frontalno. Tri vozila su stranih registracijskih oznaka dok je jedno vozilo dubrovačkih registracija. U sudaru je ozlijeđena jedna osoba.

Promet se odvija bez zastoja.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije