Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

PRIKUPLJANJE POTPISA U METKOVIĆU

U tijeku inicijative za referendume o promjeni izbornog sustava i o ukidanju Istanbulske konvencije

Objavljeno prije

Portpisivanje, referendumi

U Hrvatskoj je u tijeku prikupljanje potpisa za dva referenduma, o ukidanju Istanbulske konvencije i o promjeni izbornog sustava, a zainteresirani građani Metkovića svoj potpis mogu dati na pultu preko puta pošte.

Inicijativu za ukidanje Istanbulske konvencije pokrenula je Građanska inicijativa ‘Istina o Istanbulskoj’, a inicijativu za promjenu izbornog zakona, koja se zalaže za pravedniji izborni sustav, pokrenula je građanska inicijativa ‘Narod odluđuje’.

Prikupljanje potpisa za obje inicijative traje od 13. do 27. svibnja te se  u slopu svake treba prikupiti 400 000 potpisa.

Volonteri koji prikupljaju potpise za pultom su svakog dana od 8 do 19 sati, te pozivaju zainteresirane građane koji također žele volontirati u sklopi inicijativa da im se jave.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije