Ostanimo u kontaktu

UDRUGA NARENTA I GI 'NAROD ODLUČUJE'

U ponedjeljak javna tribina Promjene izbornog sustava

Objavljeno prije


Promjene izbornog sustava (1)

Udruga Narenta i građanska inicijativa Narod odlučuje poziva Vas na tribinu Promjene izbornog sustava u ponedjeljak, 17. rujna s početkom u 19 i 30 u Gradskom kulturnom središtu Metković.

Predavači su: Miljenko Marić, prof. fil. i soc., koordinator GI Narod odlučje, koordinatorica inicijative za Splitsko-dalmatinsku županiju, prof. i društveni analitičar Nino Raspudić te ustavnopravni stručnjak prof. Robert Podolnjak. (Magistrica teologije Jelena Teklić spriječena je doći zbog iznenadnih osobnih i neodgodivih razloga.)

Ulaz na tribinu je slobodan.

Tekst/foto: Udruga Narenta

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije