Ostanimo u kontaktu

PRIKUPLJANJE POTPISA

Brojni građani podržali Dalibora Milana na putu za novi mandat na čelu Metkovića

Objavljeno prije

Gradonačelnik Dalibor Milan na predstojećim lokalnim izborima kandidira se za još jedan mandat na toj funkciji.  Svojim potpisom brojni građani Metkovića jutros su pružili podršku njegovoj te kandidaturi Roberta Doke za zamjenika gradonačelnika Metkovića.

Potpisi su se prikupljali i za HDZ-ove kandidate za župana i zamjenika župana, odnosno Nikolu Dobroslavića i Joška Cebala.

Podršku u prikupljanju potpisa jutros im je na punktu preko puta Hrvatske pošte pružila i ministrica poljoprivrede Marija Vučković te zamjenica župana Žaklina Marević.

DJEČJE RADOSTI

Zabava za najmlađe je počela, u gradski park su stigli napuhanci!

Objavljeno prije

Napokon nešto novo za mališane u našem gradu, na njihovo veliko zadovoljstvo u gradski park danas su stigli napuhanci, veliki dvorci sa toboganom!

Početak zabave za mališane krenuo je jutros od 9 sati i trajat će do večeras do 21 sat.

Napuhanci Metković u svojoj ponudi imaju veliki ‘Safari park’, ‘Tom & Jerry’ i ‘Mickey Mouse’ napuhanac koji će se rotirati iz tjedna u tjedan tijekom metkovskog ljeta.

Napuhanci su veliki hit u cijeloj Hrvatskoj i Metković je prvi grad u našoj županiji sa tom ponudom. Više informacija, slika i videa o samim Napuhancima Metković pronađite na njihovom Facebook i Instagram profilu.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije