Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

Akcija prometne policije

U svrhu sretanja pozornosti na parkirna mjesta za invalide

Objavljeno prije

parkU cilju postizanja povoljnog stanja za kretanje osoba s posebnim potrebama i korištenja parkirališnih mjesta rezerviranim za zaustavljanje i parkiranje vozila osoba s invaliditetom,  Policijska uprava dubrovačko-neretvanske će od 22. travnja do 1.svibnja 2013. godine provoditi pojačane mjere na suzbijanju prekršaja nepropisnih parkiranja i zaustavljanja vozila na nogostupima, obilježenim pješačkim prijelazima i parkirališnim mjestima rezerviranim za zaustavljanje i parkiranje vozila osoba s invaliditetom.

U sklopu akcije posebna pozornost posvetit će se nadzoru pravilnog označavanja mjesta rezerviranih za vozila osoba s invaliditetom. S nadležnim tijelima inicirat će se obnova prometne signalizacije na parkirališnim mjestima rezerviranim za vozila invalida kako bi bila propisno označena i jasno uočljiva.

Aktivnost premještanja nepropisno parkiranih i zaustavljenih vozila s mjesta rezerviranim za zaustavljanje i parkiranje vozila osoba s invaliditetom obavit će se 29. i 30. travnja.

Osim navedenog, cilj akcije je i skretanje pozornosti šire javnosti na problem parkiranja na parkirališnim mjestima rezerviranim za osobe s invaliditetom od strane sudionika u prometu koji nemaju pravo korištenje tako označenih parkirališta

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije