Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

TRAGEDIJA U OTRIĆIMA

Tridesetosmogodišnjak pronađen mrtav u bunaru

Objavljeno prije

Ilustracija: Zoran Kusalo / CROPIX

Ilustracija: Zoran Kusalo / CROPIX

Jutros su djelatnici PP Metković zaprimili dojavu iz Otrića, u kojoj je izražena sumnja da se u bunaru nalazi mrtvo tijelo, te nakon utvrđenog postojanja sumnje na teren pozvali djelatnike JVP Metković. Nakon ispumpavanja vode iz bunara vidljivo je bilo tijelo utopljenika. Članovi JVP Metković spustili su se konopom u bunar, te izvukli utopljenika. U tijeku je daljnja obrada sudskog vještaka.

Sveznalica 7400xXpx

Kako neslužbeno doznajemo, radi se o mještaninu starom 38 godina. Razlozi utapanja će se naknadno utvrditi. Ono što je za sada poznato, utopljenik je pronađen u bunaru nedaleko od vlastite kuće, i pored bunara je pronđena njegova jaketa.

Više informacija o ovom slučaju objavit ćemo nakon službenog policijskog priopćenja.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

KOMIN

Policija pretragom kod dvije starije osobe pronašla heroin, marihuanu i veću količinu novca

Policija je pretragom pronašla drogu, veću količinu novca i dvije puške koje nisu skladištene sukladno zakonu

Objavljeno prije

Foto: Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Temeljem sudskog naloga u petak, 2. prosinca, pretraženo je poljoprivredno zemljište i gospodarski objekti na predjelu Komina, koji su u vlasništvu 60-godišnjaka kada je pronađena metalna kutijica sa 117 g heroina, precizna vaga s tragovima heroina, dvije plastične bočice s metadonskom otopinom i oko 366 tisuća kuna u raznim valutama.

Daljom pretragom policija je kod 56-godišnjaka pronašla 1664 g marihuane i dvije lovačke puške koje je legalno posjedovao, ali ih nije skladištio sukladno zakonu, zbog čega su mu uz potvrdu oduzete.

Sveznalica 7400xXpx

Zbog sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštene priuzvodnje i promet drogama policija je osumnjičene kazneno prijavila, a 56-godišnjak je i prekršajno sankcioniran sukladno Zakonu o nabavi i posjedovanju oružja građana.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije