Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

UPOZORENJE VOZAČIMA

Počela nastava, poziv vozačima na dodatni oprez u prometu

Objavljeno prije

Izgradanja GP Metković, Orašina, Doljani

Pozivaju se vozači na dodatni oprez u prometu, jer je počela nastava. Posebnu pozornost posvetite pješačkim prijelazima blizu škola i na Lučkom mostu. Uz navedene pješačke prijelaze, pješaci otežano komuniciraju kroz Orašinu na lokaciji izgradnje MGP Metković–Doljani. Postoje prometna upozorenja, gradilište je ograđeno, međutim nema nogostupa ni minimalnog prolaza za pješake, tako da pješaci moraju komunicirati kolnikom. Posebno je opasno noću i u vrijeme kada se učenici vraćaju iz škole.

Razgovarali smo sa djelatnicima tvrtke Graditelj d.o.o. iz Imotskog koja je podizvođač radova, posao je po informaciji iz Ministarstva financija RH dobila firma Poslovna udruga Dalekovod Zagreb. Dobili smo pojašnjenje kao je ovo kraće kompromisno rješenje, jer imaju odobrenje ŽUC-a za zatvaranjem pola kolnika i postavljanje semafora. Tada bi se stvarale dodatne gužve i kolone na prometnici, te i oni mole vozače za dodatni oprez i poštivanje prometnih znakova dok se ne raščisti ‘šut’ koji je nastao prilikom rušenja objekata na toj lokaciji . Zato, vozači i pješaci – oprezno!

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije